Metro-portal.hr

objavljeno 18.01.2013. 20:43:00
NOVI DEČKO

Kako znati da mu se sviđate?

Svatko od nas ima neke izdajničke znakove po kojima se prepoznaje naklonost, no neki su isti za sve

Koji su izdajnički signali muškaraca :)
Koji su izdajnički signali muškaraca :) (Shutterstock)

Upoznali ste novu osobu koja vam se sviđa, a niste sigurni da li su osjećaji obostrani? Česta situacija u kojoj se ne možete osloniti na intuiciju ili pogađati, jer vam je stvarno važno znati sviđate li se toj osobi ili ne, trebate li uložiti još malo šarma i truda ili ste je već osvojili.

Za početak, ako se sviđate novom potencijalnom muškarcu, budite sigurni da će vas nazvati točno u vrijeme kad je rekao. Na taj će vam način pokušati dati do znanja da je osoba na koju se možete osloniti, odati dojam pouzdanosti i sigurnosti.

Ako su krenuli SMS-ovi, svaka će nova poruka koja stigne od njega na kraju sadržavati neko pitanje, sve u svrhu nastavka komunikacije. Kad poruke postanu sve duže, sigurno je da je interes za vas sve veći. Što su osjećaji jači, poruke i pozivi postaju sve češći i bez posebnog razloga.

U razgovoru će se početi pojavljivati sve aktivnosti i znanja koja ima, ne bi li na neki način zadobio dodatnu pažnju, možda i impresionirao teretanom, nogometom s dečkima, poznavanjem zdrave hrane i sličnim stvarima.

Naravno, sve moguće ideje kako da ostanete sami nekad će vas i nasmijati svojom prozirnošću, no ipak je to u svrhu osvajanja vašeg srca, pa ako su vaši osjećaji jednaki, pustite ga da misli kako je to lukavo smislio. Tijekom druženja će iskoristiti svaku priliku da vas dotakne, makar i ovlaš, a kad vas počne hvaliti pred prijateljima, možete biti sigurni da ste ga osvojili.

18.01.2013. 20:43:00
http://metro-portal.hr/kako-znati-da-mu-se-svidjate/62772/