Metro-portal.hr

objavljeno 24.08.2015. 20:01:00
HE HE

Kako znati da je muškarac lud za vama?

Muškarci nisu baš uspješni u skrivanju svojih osjećaja i pravih namjera, no jedino u slučaju da znate što zapravo misle kad rade neke stvari ...

Lud je za vama ako radi ove stvari
Lud je za vama ako radi ove stvari (Arhiva)

Žene vole znati uzvraćaju li im muškarci osjećaje kad se zaljube, a kako se one na početku veze daju bez ostatka, važno im je da i muškarac bude u istom filmu. No, kako znati da je baš poludio za vama? 

Zapravo prilično jednostavno, postoje znakovi zaljubljenosti koji vam mogu nedvojbeno potvrditi da su njegovi osjećaji jednako snažni kao i vaši.

Primjerice, ako vas nazove iznenada samo da bi vam čuo glas, a pritom sluša što mu govorite s razumijevanjem (ovo vrijedi i inače, takvi su muškarci stvarno jako zaljubljeni).

Dobar znak je i slanje poruka samo da vam se javi gdje je i što radi, iako to niste tražili od njega, a kad shvatite da mijenja svoj dnevni raspored kako bi se prilagodio vašem i omogućio vam da se vidite, možete biti prilično sigurni da ste ga smotali oko malog prsta.

Prijatelji su muškarcima vrlo važni, pa kad vas upozna s njima, a uz to vas i drži za ruku pred njima ili izmjenjuje nježnosti, definitivno ima vrlo ozbiljne planove s vama.

Za kraj, ultimativni znak zaljubljenosti muškarca - mazit će se s vama, a neće pritom očekivati seks.

24.08.2015. 20:01:00
http://metro-portal.hr/kako-znati-da-je-muskarac-lud-za-vama/93502/