Metro-portal.hr

objavljeno 10.02.2014. 23:01:00
HE HE

Kako znate da ste muškarcu seksi

Po sitnim znakovima, odgovor je na pitanje iz naslova, jer će muškarci rijetko sami reći da ste mu seksi, pogotovo u društvu

Kako će vam muškarac pokazati da ste mu mmmmm :)
Kako će vam muškarac pokazati da ste mu mmmmm :) (Shutterstock)

Kako znati da se ne samo sviđate muškarcu koji vas zanima, već i da ste mu prilično seksi? Bilo bi simpatično da smo otvoreno društvo gdje se takve izjave ne bi primale kao neka vrsta uvrede nego komplimenti, no, to baš i nije tako.

Stoga, jedino što vam preostaje, a da je u skladu s prevladavajućim moralom i bontonom, jest tražiti neverbalne znakove kojima će muškarac odati da je iznimno zainteresiran za vas.

Za početak, podignute obrve su dobar znak jer kad ugledamo nekog zanimljivog, one će se nesvjesno podići i spustiti, a to će trajati par sekundi. 

Jednako tako, sljedeća neverbalna reakcija kad ugledamo nešto što nam se sviđa je nesvjesno otvaranje usta, pa ako vam se pogledi sretnu, a njegova su usta otvorena (ne mora mu vilica pasti do poda, dovoljno je i malo), znajte da mu se jako sviđate. Isto to možete zaključiti i po širenju nosnica. Da, zvuči malo životinjski, ali i osjećaji koji tada kolaju tijelom su tog porijekla. 

Kad uočite da netko pokušava privući vašu pažnju na sve moguće načine, od nakašljavanja preko napadnog popravljanja odjeće do majmuniranja, vjerujemo da i sami shvaćate da ste mu privlačni, no isto to će značiti i njegov položaj tijela - uspravan, ravno ispred vas, tijela lagano nagnutog prema naprijed.

Ruke na bokovima znače da muškarac želi pokazati svoje tijelo i naglasiti najprivlačnije dijelove svoje tijela, a ako vas pritom još i odmjerava od glave do pete .. možete biti sigurni da ste mu jako, jako zanimljivi. 

10.02.2014. 23:01:00
http://metro-portal.hr/kako-znate-da-ste-muskarcu-seksi/83213/