Metro-portal.hr

objavljeno 27.06.2013. 21:09:00
IGRICE

Kako žene upravljaju muškarcima

Žene na početku veze vole odigrati nekoliko igrica kojima će muškarca još više približiti sebi, a ujedno shvatiti kako se njime može upravljati

Žene vole biti nedostižne
Žene vole biti nedostižne (Arhiva)

Žene prati glas da vole komplicirati stvari, a naročito na početku veze kako bi ispipale budućeg partnera i pokušale zauzeti dominantnu poziciju u vezi, barem tako tvrde muškarci. Česti su ispiti koji sluće kako bi ispitale njihove reakcije na određene situacije da znaju kako mogu time manipulirati u budućnosti, opet kažu muškarci. 

Sve u svemu, žene na početku vole odigrati nekoliko igrica kojima će muškarca još više približiti sebi, a ujedno shvatiti kako se njime može upravljati. Pa tako vole igru čekanja, koju svi koji su stajali na mjestu sastanka po pola sata jako dobro poznaju. Muškarci, žene se vole osjećati dominantno u takvim situacijama, pa budite strpljivi. 

Na saom početku veze česta je igra nedostižne žene koja ne popušta lako, kako bi se muškarac spustio na zemlju s oblaka na koje je došao prepun ponosa zbog osvajanja.

Zatim počinju igre mamaca, koje najčešće igraju žene u dvadesetim i tridesetim godinama života, a počinju nevinim pitanjem izgleda li debelo u određenoj haljini. Tu je potreban izuzetan oprez pri odgovoru - DA jednostavno ne dolazi u obzir, a brzo NE žene shvaćaju kao da muškarca nije briga. Trebat će par pažljivo odabranih rečenica kako bi se izvuklo iz te neugodne situacije. 

Igru neznanja žene igraju cijeli život s partnerom, a radi se o tome da se prave nespretne i nemoćne kad treba napraviti neke stvari. Naravno da znaju i mogu, no na taj način muškarcu daju na važnosti, a istovremeno od njega dobivaju nešto što žele zauzvrat.

27.06.2013. 21:09:00
http://metro-portal.hr/kako-zene-upravljaju-muskarcima/78983/