Metro-portal.hr

objavljeno 25.06.2014. 20:02:00
DRAGI ...

Kako žene dovode muškarce do ludila

Muškarci rijetko razumiju ponašanje žena, no i ono koje im je potpuno jasno često ih totalno izluđuje

Prigovaranje izluđuje muškarce
Prigovaranje izluđuje muškarce (Arhiva)

Muškarci često imaju problema sa ženama iz najbanalnijeg razloga - ne razumiju njihovo ponašanje, no kako je situacija često i obrnuta, to vas ne treba pretjerano uzbuđivati. Veći su problem neke stvari koje žene rade i koje stvaraju stres u vezi.

Recimo, stalna briga jedna je od stvari koje definitivno izluđuju muškarce, jer nerijetko žene od buhe naprave slona. Kako žene vole imati sve pod kontrolom i po planu, a muškarci su ležerniji, brige im jednostavno nisu na pameti i polude kad ih se na njih podsjeća. 

>> Svađe ženama stvarno dižu tlak >>

Uz to ide i pretjerivanje kojem su žene sklonije od muškaraca, barem u stvarnom životu, tako da se svaka situacija potencira što one koje jesu po prirodi stresne podiže na razinu svjetskog problema koji treba riješiti odmah. Muškarci, naravno, to baš i ne prihvaćaju najbolje.

>> Povremene svađe dobre su za vezu >>

Kad se pridoda i prigovaranje, pogotovo zbog sitnica koje ženama smetaju, a muškarcima ne dobiva se eksplozivna smjesa koja može razoriti vezu. Naime, muškarci se vole osjećati potrebno i važno, a prigovaranje će ih učiniiti nesigurnima. 

>> Svađe produljuju život >>

Igranje igrica ženama je omiljena zabava, no kad muškarci shvate da se njima manipulira, ne samo da nisu sretni, nego će se vrlo rado zakačiti oko toga.

Za kraj, ma koliko se činilo da su žene tašte, a muškarci ne, i njima jako smeta kad im se prigovara zbog izgleda

25.06.2014. 20:02:00
http://metro-portal.hr/kako-zene-dovode-muskarce-do-ludila/85816/