Metro-portal.hr

objavljeno 01.04.2016. 21:54:42
SAVJETI

Kako zavesti muškarca bez problema

Neka vas ne opterećuje potreba da se predstavite što bolje, jednostavno budite onakvi kakvi ste, pa ako to drugoj strani odgovara, super, ako ne, tko mu je kriv

Kako za vrtiti oko malog prsta
Kako za vrtiti oko malog prsta (Arhiva)

Zavođenje muškaraca nije tako jednostavno kao što se možda čini, jer nije dovoljno biti atraktivna i polugola ...

Pa, da krenemo - sugovornika i potencijalni ulov gledajte ravno u oči, s razumijevanjem i pažnjom, a usput možete procijeniti njegove oči. Uz to, tako i njemu dajete mogućnost da napravi isto i pronađe onog vražićka u vašim očima koji će mu dati do znanja da vas zanima. 

Samopouzdanje je također vrlo bitan element zavođenja, a pristup koji odaje vaše najbolje karakteristike je najbolji. Ne dajte se zbuniti, igrajte na intuiciju i pokažite inicijativu, to se muškarcima sviđa.

Osmijeh ruši sve barijere i otvara sva vrata, pod uvjetom da je iskren. Pritom stvara i opuštenu atmosferu i šalje poruku da ste dobra, pozitivna osoba, što su osobine koje se u principu svima sviđaju. Znači, sramežljivost ostavite kod kuće i hrabro se nasmijte osobi koja vam se sviđa. 

Savjet bez kojeg nema uspjeha - zaboravite na očajničko flertanje, budite cool i opušteni, ono što jeste i dozvolite sebi pogrešnu procjenu. Neka vas ne opterećuje potreba da se predstavite što bolje, jednostavno budite onakvi kakvi ste, pa ako to drugoj strani odgovara, super, ako ne, tko mu je kriv

01.04.2016. 21:54:42
http://metro-portal.hr/kako-zavesti-muskarca-bez-problema/97321/