Metro-portal.hr

objavljeno 11.08.2011. 12:22:00
KREATIVNOST

Kako zaprositi djevojku? Obucite sebe i 48 prijatelja u divovske mrkve

Mladić iz Kine obukao je sebe i 48 prijatelja u kostime velikih mrkvi kako bi na originalan način zaprosio svoju djevojku. Pročitajte što mu je odgovorila

Fotografija vijesti

Sigurni smo da ste već vidjeli snimku gdje mladić na poluvremenu košarkaške utakmice pred prepunom dvoranom javno zaprosi svoju djevojku, a ona u nevjerici i šoku posramljeno istrči van iz dvorane.

S druge strane, ukoliko živite u Kini, imate dovoljno novaca, slobodnog vremena i kreativnosti te znate da je omiljena boja vaše djevojka narančasta, gotovo da ne možete pogriješiti sa idejom da sebe i 48 svojih prijatelja obučete u kostime gigantskih mrkvi i tako obučeni izreknete prošnju.

Prema pisanju kineskih medija, upravo je to učinio jedan zaljubljeni mladić iz grada Qingdaa na dan kineskog Valentinova.

Na zaprepaštenje brojnih građana koji su stali kako bi pogledali neobičnu povorku, među kojima je bila i njegova djevojka, mladić je u mikrofon ugrađen u svoj kostim počeo pričati o njihovom prvom spoju i drugim zajedničkim uspomenama, nakon čega ga je svukao i izrekao sudbonosno pitanje.

Svi su gledatelji počeli vikati „Udaj se za njega!", a na sveopće zadovoljstvo djevojka je pristala.

Mediji prenose i da je mladić tri tjedna planirao prošnju te na nju potrošio gotovo 15.000 američkih dolara.

11.08.2011. 12:22:00
http://metro-portal.hr/kako-zaprositi-djevojku-obucite-sebe-i-48-prijatelja-u-gigantske-mrkve/62166/