Metro-portal.hr

objavljeno 05.08.2013. 23:01:00
MMM

Kako vratiti žar u dugotrajnu vezu

Seksolozi tvrde da je moguće u dugotrajnu vezu vratiti žar sa samog početak, no u tome moraju sudjelovati oba partnera

Samo malo truda s obje strane je dovoljno
Samo malo truda s obje strane je dovoljno (Arhiva)

Strast u spavaćoj sobi je zamijenila rutina ili, još gore, potpuna nezainteresiranost za seks? Ništa neobično, reći će seksolozi i predložiti par trikova za povratak žara s početka veze uz sudjelovanje oba partnera. 

Za početak, prisjetite se zavođenja s početka veze. Zašto ne biste to napravili ponovno? Malo zločestih poruka putem mobitela, sastanak u kafiću i odlazak u hotel umjesto kući sigurno će dobro začiniti zamrlu strast.

Muškarci će rado pogledati dobar pornić, pa nema razloga zašto to ne biste napravili zajedno. Odaberite neki koji nema scena koje vam ne bi odgovarale i prepustite se gledanju, tko zna kako će to završiti ...

Seksualne maštarije imaju oba partnera, i to sigurno, ma koliko tvrdili da nemaju. Stoga, sjednite, natočite si omiljeno piće i popričajte o tome, vjerojatno ćete pronaći nekoliko zajedničkih dodirnih točaka koje možete isprobati.

Uz to nije loše napraviti i pravu predstavu, i to bilo koji od partnera, jer striptiz rade i muškarci i žene. Ako nakon toga ostavite upaljeno svjetlo, a inače svoj dosadni seks upražnjavate u mraku, strast će biti možda i veća nego u prvim danima veze.

U svakom slučaju, napravite nešto i to zajedno, uspjeh je zagarantiran!

05.08.2013. 23:01:00
http://metro-portal.hr/kako-vratiti-zar-u-dugotrajnu-vezu/79693/