Metro-portal.hr

objavljeno 27.12.2019. 21:44:00
SAVJETI

Kako vratiti strast u vezu?

Već ste zaboravili koliko je intimnost važna i što znači strast u odnosu? Nema problema, evo pet savjeta koji će vam pomoći vratiti strast u vezu

Vratite se osnovama...
Vratite se osnovama... (Arhiva)

Dugo ste u vezi i zatrpani ste obvezama pa ste pomalo već zaboravili koliko je intimnost važna i što znači strast u odnosu. Donosimo vam nekoliko jednostavnih savjeta za vraćanje strasti u vezi.

Masturbirajte pred partnerom - masturbiranje omogućava vašem partneru da vidi kako uživate što može izgraditi intimnost. Dopuštanje vašem partneru da svjedoči kako i gdje želite biti dodirnuti stvara novu razinu ranjivosti koja potiče bliskost. Masturbacija također ima brojne zdravstvene prednosti, uključujući poboljšanje raspoloženja i oslobađanje od stresa, što je odličan temelj za više seksa.

Nemojte izbjegavati konflikte - nedostatak komunikacije često je ono što dovodi do nedostatka seksa u vezi. Prema Guardianu, nedavno istraživanje pokazalo je da su parovi koji se često svađaju bili 10 puta sretniji od onih koji izbjegavaju sukob. 

Oslobodite tijelo na novi način - krenite na ples ili isprobajte jogu. Jednom kada potvrdite povezanost s vlastitim tijelom, možete potvrditi svoju vezu s tijelom vašeg partnera. Jedno istraživanje je pokazalo da se seksualno neaktivni ljudi u vezama osjećaju tužno i neprivlačno. Pronađite svoju seksualnu snagu tako što ćete se gibati na novi način i osjećati ugodno u svom tijelu.

Potaknite proizvodnju dopamina - radite nešto novo što stvara osjećaj povezanosti i intimnosti. Razmislite izvan okvira i napravite aktivnost koja bi vas mogla uplašiti ili uzbuditi, poput vožnje zabavnim parkom ili neke zabavne nove igre.

Stavite seks u raspored - odvojite jednu noć za raspravu o tome što radite, a ne volite u seksu, istražite nove seksualne poteze i razgovarajte o skrivenim fantazijama. Nemojte stvarati pritisak, samo eksperimentirajte da vidite što vam se sviđa i recite ono što obično izbjegavate izgovoriti zbog srama ili zato da što se bojte da bi se partner uvrijedio.

 

27.12.2019. 21:44:00
http://metro-portal.hr/kako-vratiti-strast-u-vezu/122778/