Metro-portal.hr

objavljeno 20.01.2014. 20:54:27
SAVJETI

Kako uspješno zavesti muškarca

Umjetnost flertanja nije šala, jer ako ne vladate ovom vještinom, uvijek će vam netko drugi pokupiti muškarca koji vam se sviđa

Nije teško uspješno flertati
Nije teško uspješno flertati (Shutterstock)

Što je potrebno da bi se zaveo muškarac? Ljepota nije presudna, nije toliko niti pamet, ono što je najvažnije jest savladavanje vještina flertanja. Ako baš i niste vični tome, sigurno vam se barem jednom dogodilo da je neka druga, vještija žena vama pred nosom odvela muškarca koji vam se sviđao.

Stoga, namjestite se preko puta muškarca koji vam se sviđa i potrudite se uspostaviti kontakt očima. Direktan pogled koji ne skrećete barem nekoliko sekundi uz lagani osmijeh koji tek titra rubovima usana jasno mu daje do znanja da vam se sviđa i da želite da vam priđe.

Ako vam uzvrati osmijeh, vrijeme je za malo igranja, pa uzvratite malo širim osmijehom i okrenite glavu, kao da vas je malo sram, pa nakon par sekundi vratite glavu natrag, pogledajte ga u oči i ponovno se osmijehnite.

U tom trenutku bi vašu jasnu poruku shvatio i ne baš najbistriji muškarac, pa možete očekivati da će vam prići ako mu se stvarno sviđate. Naime, muškarci su, vjerovale vi to ili ne, u smrtnom strahu svaki puta kad trebaju prići nepoznatoj ženi.

Možda se to na njima ne vidi, a ima naravno i iznimki kojima to nije nikakav problem, no velika većina s olakšanjem će dočekati ovakve signale s vaše strane koji im osiguravaju ulaz bez trenutnog odbijanja. 

Naravno, uz sve gore navedeno nije loše malo zavrtjeti nogama, zabaciti glavu i otkriti vrat, koji muškarci obožavaju, tako da će ga već sama želja da poljubi taj vrati dovesti pred vas. 

I to je to. Vi ste svoje napravili, sad je red na njemu da se pokaže u najboljem mogućem svjetlu, a vaša igra nastavlja se pogledima u oči, osmjesima i zabacivanjem glave.

20.01.2014. 20:54:27
http://metro-portal.hr/kako-uspjesno-zavesti-muskarca/82814/