Metro-portal.hr

objavljeno 08.02.2014. 17:36:00
PARTIJANA!!

Kako tulumare horoskopski znakovi

Kao i sve ostalo, sklonosti tulumarenju i uobičajeno ponašanje u takvim situacija pišu nam u horoskopu

Kako tulumarite?
Kako tulumarite? (Arhiva)

Ovan je prijateljski znak koji će uvijek hodati unaokolo s bocom i puniti prazne čaše žednoj ekipi, a kad popije koju više, neće dozvoliti da na tulumu bude i jedna osoba koja nije u dobrom raspoloženju. Dobra duša svake zabave.

Bik je sjajno društvo ukoliko ste popili koju više jer će sigurno paziti na vas cijelu večer, dovesti vas sigurno kući i spremiti vas u krevet. No, kad on potegne previše, s njim nema rasprave, mora biti uvijek u pravu. 

Blizanci često mijenjaju raspoloženje, što se ubrzava kad popiju, tako da nije čudno da stalno želi ići dalje, na neko drugo mjesto, ali tada on postaje vođa. Ako ga nitko ne slijedi, otići će sam, tako da često odluta s partijanja.

Rak će svoju osjećajnost još više produbiti s par čašica, pa nisu najbolje moguće društvo u takvom stanju. Malo će biti sretan, malo će pokušati prebiti konobara bez razloga, da bi na kraju definitivno pustio suzu.  

Lav je na svakom tulumu u elementu, ima ga svugdje i čuje ga se uvijek. Na kraju će vjerojatno završiti za stolom u kutu glasno se svađajući sam sa sobom, no bolje ga je pustiti na miru - ne diraj lava kad spava, ali niti kad pije.

Djevica ima svoju ideju savšenog tuluma, a to rijetko uključuje društvo. Njima je butelja najfinijeg vina dovoljno društvo, ako se baš odlučite pridružiti razgovarat ćete o stvarima koje nisu uobičajene teme za čašicu više, no bit će ugodno.

Vaga su komunikative i željne smijeha i zabave, uvijek imaju par anegdota za podizanje atmosfere, a uvijek će uletjeti u svađu i razdvojiti zaraćene strane uz veeliki alkoholizirani osmijeh i zatražiti pomirenje.

Škorpion je zatvoren, ali nakon par rundi tekile, otvorit će sve brane i dušu. No, nemojte očekivati da ćete čuti sve najmračnije tajne, on će naručiti još jednu bocu ako treba, ali držat će sve pod kontrolom. 

Strijelac je sarkastičan i brz na jeziku, tako da uz par čašica više postaje teško društvo, a ako ima nekih problema, postaje neizdrživ. Jedini način da ga u tom stanju smirite je da mu pokažete zgodnu osobu suprotnog spola koju će poželjeti osvojiti i promijenit će raspoloženje u trenu.

Jarac će se prilagoditi svakoj situaciji i ostati sjajno raspoložen već nakon prve čašice, a izlazak s pripadnicima ovog znaka ne može biti promašaj - nemoguće ih je izbaciti iz takta i uništiti njihovo zarazno dobro raspoloženje. 

Vodenjak postaje osjetljiv kad popije previše, a tad ga je lako razljutiti i nemoguće smiriti. Raspoloženja pod gasom mijenja brže nego vi programe na televizoru, pa ga nemojte shvaćati previše ozbiljno.

Ribe su ugodno društvo uz umjerene količine alkohola, jer i čaša previše izaziva erupciju emocija koje će vas zatrpati. No, neće kvariti opću atmosferu i povući će se u sebe ako vide da se previše ističu u društvu. 

08.02.2014. 17:36:00
http://metro-portal.hr/kako-tulumare-horoskopski-znakovi/83173/