Metro-portal.hr

objavljeno 31.01.2017. 20:01:00
HE HE

Kako svog muškarca učiniti ljubomornim

Muškarci često zaboravljaju koliko su im žene lijepe i seksi. Dosta je toga! Pokažite im da ste još uvijek vrijedne grijeha

Lako ga je učiniti ljubomornim :)
Lako ga je učiniti ljubomornim :) (Shutterstock)

Muškarci najčešće svoju dragu uzimaju zdravo za gotovo nakon nekog vremena, naročito poslije razmjene zavjeta pred oltarom, a ženama se to, naravno niti najmanje ne sviđa. 

Što napraviti u takvoj situaciji? Jednostavno, učinite ga - ljubomornim, a evo i kako se to najbolje i najučinkovitije radi.

Depilacija, novi parfem i kozmetički salon - prije odlaska dajte mu do znanja da ste kupili novu vrstu parfema te da ćete ga upotrijebiti upravo tom prigodom. Da želite mirisati za okolinu i da se nadate kako niste izabrali pogrešan miris, jer taj vam izlazak znači vrlo mnogo. Također mu povjerite kako ste bili na sve popularnijoj brazilskoj depilaciji. Da ste si priuštili posjet kozmetičarki. Sve u svemu, da ste se stvarno uredili i da svojim školskim kolegama želite pokazati da ste još uvijek dobar komad. Vaš će partner sigurno ostat zblenut od čuđenja. Postat će ljubomoran. 

Dubok dekolte i visoke pete - njegovu ljubomoru raspalite odijevanjem haljine s vrlo dubokim dekolteom. Ispod dodajte takozvani push up grudnjak koji će dodatno istaknuti vaše grudi i dubok dekolte učiniti svrhovitim. Obucite cipele s visokom petom, stavite izraziti makeup i pokažite mu koliko lijepi možete biti. I kako će vas lijepu vidjeti drugi. Naravno, kada se vratite pričajte mu o tome kako su vas hvalili. Koliko ste bili lijepi za vaše bivše školske kolege. Koliko su hvalili vaš dekolte, vašu guzu i vašu prekrasnu liniju. Puknut će od ljubomore, a vi ćete uživati. Ako bude tvrdoglav, i neće htjet priznat ljubomoru, vi nastavite s igrom.

Kupovina nove haljine i rublja

Zaboravite na haljine koje vam godinama skupljaju prašinu u ormaru. Odvojite vrijeme i priuštite si dugu, lukavu kupovinu. Nabavite si vrlo smionu, seksi haljinu i još smionije seksi donje rublje. Naravno, vašem partneru o tome ni riječi i pred njime i dalje nosite staru odjeću. Neka za njega to bude iznenađenje, šok na kojeg neće biti pripremljen. Tresnite ga iz zasjede. Recimo, na način da mu kažete kako idete na godišnjicu mature ili da ćete si, nakon dugo godina, priuštiti s prijateljicom odlazak u kazalište ili u kino. I tada odjenite novu haljinu i donje rublje. Stavite mu na znanje da to nije za njega već za spomenutu priliku jer zaželjeli ste malo promjene. Budite sigurni da će se vaš partner skameniti od iznenađenja. Neće moći vjerovati da ima tako lijepu ženu. I da će biti ozbiljno zabrinut zbog toga što se ona, tako uređena, sprema izaći bez njega.

Tajni dogovor s prijateljem

Slijedeći se put odjenite na sličan način te ga pozovite na večeru i ples. Tamo cijelo vrijeme koketirajte s šankerom ili nekim gostom, a dopustite si poneku riječ ili čak i ples. Ako ćete biti stvarno hrabri dogovorite se s nekim prijateljem neka vas namjerno sa susjednog stola ili na plesnom podiju pokušava osvojiti.

31.01.2017. 20:01:00
http://metro-portal.hr/kako-svog-muskarca-uciniti-ljubomornim/102837/