Metro-portal.hr

objavljeno 18.08.2014. 08:29:00
BOX OFFICE

Kako su pirati uništili Plaćenike

Stallone, Schwarzenegger i ostatak ekipe iz analognog doba zagubili su digitalnu kopiju koja je osvanula na internetu

Pirati su pustili kopiju na internet ...
Pirati su pustili kopiju na internet ... (Arhiva)

Kad usprkos tri nova filma prva dva mjesta na listi najgledanijih filmova ostanu nepromijenjena logično je zaključiti kako je riječ o dosadnom vikendu u kinima. Međutim, kad znamo da je jedan od new entryja tako jak naslov kao što su Plaćenici 3, koji su otvorili tek na četvrtom mjestu, onda stvari dobiju sasvim drugu perspektivu.

Stallone, Schwarzenegger i ostatak ekipe iz analognog doba zagubili su digitalnu kopiju koja je osvanula na internetu i prouzročila priličnu katastrofu na box officeu: 16,2 milijuna dolara 43% je lošije otvaranje od prethodnog filma što bi moglo dovesti u pitanje i planove za već najavljenu četvorku.

Loše otvaranje "Plaćenika 3" išlo je na ruku prvoplasiranim Ninja kornjačama koje su ostale gdje su bile i prošlog tjedna, ali su ionako dobrim rezultatima pridodale vikend prihod od 28,4 milijuna dolara. Svoje su drugo mjesto zadržali i "Čuvari galaksije" koji su s novih 24 milijuna stigli do totala od 222 milijuna dolara i najavili kako će za tjedan-dva postati najuspješniji film ove godine u američkim kinima.

Cijeli izvještaj s američkog box officea možete pročitati na portalu Nemilosrdni gadovi.

18.08.2014. 08:29:00
http://metro-portal.hr/kako-su-pirati-unistili-placenike/86780/