Metro-portal.hr

objavljeno 30.06.2013. 23:02:00
SAVJETI

Kako riješiti dileme u seksu?

Neka pitanja u vezi seksa i partnera nas muče prilično često, a Tracy Cox ima odgovore i na njih

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)

Tracy Cox je sveprisutni guru seksa u medijima, a najviše voli dijeliti savjete u vezi raznih problema sa seksom. Tako se i ovog puta poduhvatila razrješavanja dilema u braku na svoj karakteristično neuvijen i izravan način.

Recimo, kad ste umorni, trebate li se seksati ili se bolje odmoriti? Tracy, naravno, kaže da odmor birate jedino u situacijama kad ste tako iscrpljeni da se ne možete ni pomaknuti, u svim ostalim slučajevima, seks je rješenje za osvježenje. Naime, orgazmom ćete smanjiti stres i bolje ćete zaspati.

Ljuti ste na partnera? Treba li pasti seks pomirenja? Naravno, odgovor je da, jer u većini slučajeva ljutnja služi i kao afrodizijak, tako da ste u teoriji oboje zapravo napaljeni. Uz to, nakon dobrog seksa svi će problemi izgledati puno manji i ne tako ozbiljni kao što su izgledali prije. 

Što kad vas partner zanemaruje? Smijete li potražiti utjehu sa strane? Za divno čudo, Tracy ovdje prvo predlaže otvoren razgovor s partnerom, nakon kojeg ćete odlučiti hoćete li ostati u nezadovoljeni u vezi, potražiti nešto sa strane ili se rastati od partnera.

Kakav je seks dovoljan? Tracy kaže da je bolji i nikakav od dosadnog, ako to vrijeme kad apstinirate korisno utrošite za nešto pametno. Recimo, dogovorite se da neko vrijeme nećete imati seks, pa će vam nakon apstinencije biti puno privlačniji i zabavniji, a možda i postane bolji.

Oralni seks, da ili ne? Naravno, kaže Tracy, jer bez oralnog seksa uskraćujete i sebi i partneru velik užitak. Ima dovoljno savjeta kako intimne dijelove učiniti mirisnima i ukusnima, pa se svakako bacite na posao.

30.06.2013. 23:02:00
http://metro-portal.hr/kako-rijesiti-dileme-u-seksu/79022/