Metro-portal.hr

objavljeno 08.08.2017. 21:33:00
FORA

Kako radi muški um tijekom seksa

U muškom umu postoji neka vrsta autopilota koja umjesto zbunjenog muškarca vodi tijelo instiktivno prema zadovoljavanju žene

Muški um ima neke svoje puteve u krevetu...
Muški um ima neke svoje puteve u krevetu... (Arhiva)

Što se zapravo zbiva u muškom umu pitanje je koje ne samo da si postavljaju žene, nego vrlo često i sami muškarci... naime, prije seksa prepun je misli, među kojima naravno prevladavaju one kako da dođu do njega, no brine ih i izvedba o kojoj unaprijed razmišljaju.

Ali, za pripadnice ljepšeg spola koje tvrde da muškarci baš i ne koriste mozak previše slijedi potvrda njihovih tvrdnji - tijekom seksa muškarcima misli više manje nestaju i ostaje jedna koja ih proganja cijelo vrijeme, a to je hoće li njihova partnerica stići do orgazma, jer ga muškarci doživljavaju kao priznanje svojim ljubavničkim sposobnostima. 

Istini za volju, među muškarcima ipak ima i onih koji znaju da orgazam nije sve i koji dozvole svom autopilotu da ženu povede na erotsko putovanje koje će biti dobro, čak i ako na kraju njega ne bude orgazam. 

Na sreću, u muškom umu postoji neka vrsta autopilota koja umjesto zbunjenog muškarca vodi tijelo instiktivno prema zadovoljavanju žene, a poslije svega muškarci vole ispitivati partnericu je li stigla do orgazma ili koliko je puta to doživjela, ne bi li pokazali kako su oni bili "dobri u krevetu".

Vjerovali ili ne, u većini slučajeva dolazi i do povratka razmišljanja - ako osjete da bi njihov vrhunac mogao doći ranije od ženskog, što najčešće i jest slučaj, mnogi muškarci počnu razmišljati o svemu i svačemu ne bi li nekako odgodili orgazam i rasporedili snage tako da ženu dovedu do vrhunca.

Sve u svemu, nije da se muškarci ne trude - pa budite milostive prema njima.

08.08.2017. 21:33:00
http://metro-portal.hr/kako-radi-muski-um-tijekom-seksa/106616/