Metro-portal.hr

objavljeno 14.05.2019. 16:03:00
DOĐITE

Kako putovati besplatno! Koliko su stvarno besplatna ta besplatna putovanja?

Glavne teme događaja su "Koliko su stvarno besplatna ta besplatna putovanja" te "Kako pametno koristiti Google Maps pri putovanjima"

Putujte bez love :)
Putujte bez love :) (Arhiva)

Svi smo mi čuli negdje nešto da netko putuje po svijetu besplatno ? Da li je ovaj mit istinit ? Mogu li ja putovati svijetom bez novaca? Naš mega tim istraživača besplatnog putovanja će vam predstaviti ideje i načine kako putovati besplatno te podijeliti svoja iskustva sa vama!

Glavne teme događaja su "Koliko su stvarno besplatna ta besplatna putovanja" te "Kako pametno koristiti google maps pri putovanjima".

Koliko su stvarno besplatna ta besplatna putovanja ?

Zanimljivo pitanje :) Nataša, naša EVS volonterka je istražila i pripremila 3 načina kako isplanirati putovanje. Prvi način je skoro pa potpuno besplatan, drugi način je jako povoljan a treći već nosi pomalo i komfora. Koji bi vi odabrali, recite nam na kraju Natašinog predavanja.

Kako pametno koristiti Google Maps pri putovanjima

Monika će vam predstaviti sve skrivene značajke i podršku koju vam Google Mamp može pružiti pri vašim besplatnim putovanjima. Svašta nešto praktično :)

Organizator događanja; Urbana mladež,
Datum: 15/05/2019. Srijeda 19:00 - 20:30h
Mjesto održavanja: Funk Club (Ul. Ivana Tkalčića 52), Zagreb, Hrvatska

Prezentacije će održati Nataša Ninić i Monika Kutri koje su u Urbanoj mladeži na EVS-u.
Pridruži nam se: ulaz besplatan, sve prezentacije će se održati na hrvatskom jeziku. Molim vas da nas obavijestite o vašem dolasku tako da ispunite ovaj upitnik: https://goo.gl/forms/A7N7BeVVqd9RuoZp2

Event "Kako putovati besplatno" je dio EVS projekta "Cro - EU-Planet Earth 3" financiran od Europske Unije. Cilj projekta je informiranje i uključivanje hrvatske mladeži u razne edukativne, poslovne i volonterske projekte vezane uz putovanja te povećanje mobilnosti. Ovo je jedan od eventa u nizu koji ćemo organizirati.

Ukoliko želite biti informirani o različitim mogućnostima koji nudi "Planet Zemlja" možete se prijaviti na našu emailing listu tako da pošaljete email sa imenom, prezimenom te datumom rođenja na urbanamladez@gmail.com.

Pratite naše evente na facebook.com/urbanamladez/  

14.05.2019. 16:03:00
http://metro-portal.hr/kako-putovati-besplatno-koliko-su-stvarno-besplatna-ta-besplatna-putovanja/118453/