Metro-portal.hr

objavljeno 15.02.2013. 20:01:00
NA RUB!

Kako procjeniti karakter po spremanju odjeće

Način na koji slažete odjeću govori dosta o vašem karakteru, pa to možete iskoristiti za upoznavanje drugih ljudi

Način spremanja ormara govori o vama
Način spremanja ormara govori o vama (Arhiva)

Razne stvari odaju karakter osobe, a jedna od njih je i način na koji slaže odjeću. To znači da vam i jedan pogled na otvoren ormar neke osobe koju ne poznajete dovoljno, ili mislite da je poznajete, može otkriti cijeli novi svijet.

U slučaju da je sve savršeno složeno, na crtu, radi se o dominantnoj osobi koja uvijek sve stiže na vrijeme, nikad ništa ne zaboravlja i, primjerice, ostatke hrane sprema u obilježene plastične posude u frižideru.

No, ako ste vi takva osoba, bilo bi dobro povremeno se malo opustiti, olakšat će vam život. Ma koliko se to vama činilo, svijet neće propasti ako ne napravite baš sve i baš na vrijeme.

Osobe koje svijaju odjeću i, primjerice, ručnike u role, zapravo su nesavršeni perfekcionisti. To je dio njihovog šarma, iako u stvarnosti drže gotovo sve pod kontrolom. Jedino što ih muči je povremeno gubljenje koncentracije. 

Savjet za ovakve osobe je jednostavan: vratite se onome što niste završili, to će vas opustiti i smiriti.

Neuredni likovi koji odjeću ostavljaju na sve strane mogli bi se nazvati umjerenim paničarima, kojima je kofer uvijek neraspakiran i par tjedana nakon povratka s putovanja. 

Takvi bi trebali malo po malo mijenjati svoj život. Krenite od sparivanja čarapa u ladici, a onda se prebacite na ostali dio kuće. Kad je na kraju ugledate čistu i urednu, bit ćete presretni i ponosni na sebe. 

15.02.2013. 20:01:00
http://metro-portal.hr/kako-procjeniti-karakter-po-spremanju-odjece/76520/