Metro-portal.hr

objavljeno 05.10.2018. 09:01:00
SAVJETI

Kako prestati sami sebi podmetati nogu

Ako u svom životu imate ljude koji se ne slažu s vama, to samo znači da čvrsto stojite na svojim nogama i hodate svojim zadanim putem prema svom cilju

Dozvolite sebi da uspijete
Dozvolite sebi da uspijete (Arhiva)

Prvi najveći izazov u životu je otkriti tko ste, a drugi najveći izazov je biti sretan s onim što ste. Najveći dio svega toga je vaša odluka da ostanete vjerni svojim snovima i ciljevima.

Hrabro prema cilju

Ako u svom životu imate ljude koji se ne slažu s vama, a vjerujem da ih imate jer tko ih nema, to samo znači da čvrsto stojite na svojim nogama i hodate svojim zadanim putem prema svom cilju.

Normalno je da se ponekad nešto odlučite napraviti na način koji će neki drugi smatrati ludim, ali u trenutku kada nešto radite i osjećate uzbuđenost zbog toga te izgubite pojam o vremenu, onda ćete sigurno znati da radite upravo ono što trebate raditi, bez obzira na to što vam drugi pričali.

Put ka sreći

Definitivno najbolji put ka sreći, a koji i sama iz svog iskustva i života mogu potvrditi je život ispunjen dobrim karakterom i brižnim djelima. Ali jednu stvar nemojte zaboraviti, a to je da se trebate brinuti i o sebi!

Briga o sebi nije znak sebičnosti i prestanite tako razmišljati! To je potrebno kako bi mogli živjeti produktivno i sretno.

Sve savjete pročitajte na blogu zenskisvijet.com

Piše: Ana Zibar/zenskisvijet.com
05.10.2018. 09:01:00
http://metro-portal.hr/kako-prestati-sami-sebi-podmetati-nogu/114668/