Metro-portal.hr

objavljeno 15.06.2013. 23:03:00
OPA!

Kako prepoznati seksualne sklonosti po obliku grudi

Talijanski seksolog kategorizirao je grudi prema sedam oblika voća i pridružio im seksualne sklonosti

Veće grudi ne odaju i veću želju
Veće grudi ne odaju i veću želju (Shutterstock)

Ovu bismo teoriju mogli nazvati i grudoskopom, jer ženske grudi kategorizira u sedam osnovnih oblika nazvanih prema voću, a seksolog Piero Lorenzoni tvrdi da se prema tome mogu odrediti seksualne sklonosti vlasnice.

Pa, da krenemo. Žene s grudima oblika limuna živahne su partnerice, a grudi su im podignute i izbočene. To su osobe pune života, s razvijenim smislom za humor koje uživaju u seksu, no žele miran život bez iznenađenja. 

Grudi oblika naranče otkrivaju ženu kojoj seks nije pretjerano zanimljiv, više se pali na partnerstvo i razgovore, tako da ne zna rasplamsati strasti u krevetu.

Grudi oblika grejpa su one vrlo čvrste i podignute, no nisu znak dobrog seksa, upravo obrnuto. Takve su žene obično jednostavne i stidljive, unatoč vrlo erotičnom izgledu. U stanju su razmaziti partnera, no do seksa im nije pretjerano stalo.

Velike, okrugle grudi poput dinje ili lubenice doživljamo ukrasom na tijelu majčinskih tipova žena, ali zapravo se radi o hedonisticama koje uživaju u hrani i predigri, vole da se ljudi dive njihovim grudima no u krevetu nisu baš aktivne. 

Kruškolike grudi, pomalo nepravilnog oblika nalaze se na osobama kojima je ljubav u svim oblicima vrlo draga i potrebna, no ponekad su nedosljedne pa su istovremeno nevjerne i vrlo religiozne.

Male grudi koje podsjećaju na trešnje karakteristika su inteligentnih, uzbudljivih i zabavnih žena koje su savršeni partneri za svaki oblik suživota, a ono što je najvažnije, svoj avanturizam prenose u krevet gdje su izuzetno strastvene. 

15.06.2013. 23:03:00
http://metro-portal.hr/kako-prepoznati-seksualne-sklonosti-po-obliku-grudi/78754/