Metro-portal.hr

objavljeno 22.07.2016. 20:01:00
LOOL

Kako prepoznati napaljenu ženu?

Recept je, tvrde znanstvenici, prilično jednostavan, a temelji se na istraživanju koje je tvrdi da postoji veza između napaljenosti i - boje laka za nokte

Da, riječ je o crvenim noktima
Da, riječ je o crvenim noktima (Arhiva)

Napaljene žene san su svakog muškarca, pogotovo u ljetnim mjesecima kad se ideje o seksu svima stalno motaju po glavi, a nema vjerojatno niti jednoga koji ne bi dao svašta kako bi unaprijed mogao prepoznati takvu ženu.

Američko istraživanje tvrdi da ima vrlo konkretan i precizan odgovor - najnapaljeniju ženu lako ćete prepoznati po crvenom laku za nokte.

Rezultati nimalo ne čude, obzirom da se crvena boja smatra bojom ljubavi i strasti, a 31 posto ispitanika otkrilo je kako smatraju da su žene s takvim noktima strastvenije te žele više seksa.

Inače, kažu rezultati, ljudi i inače misle kako su žene koje nose lak na noktima, seksualno aktivnije, ali i nešto zločestije u krevetu, što posebno vrijedi za žene koje vole crvenu boju.

Naravno, nekih konkretnih pokazatelja osim subjektivne percepcije zapravo nema, no i ovo je dovoljno dobro da biste okušali sreću ...

22.07.2016. 20:01:00
http://metro-portal.hr/kako-prepoznati-napaljenu-zenu/99245/