Metro-portal.hr

objavljeno 04.08.2018. 20:01:00
ZNATE LI?

Kako pravi gospodin impresionira damu? Ovako!

Da stvari budu jasne, svaki muškarac koji ima potrebe za družicom želi impresionirati damu za koju mu je pobuđen interes. No, rijetki tek to i uspijevaju... evo kako ćete i vi

Što vam treba?
Što vam treba? (Arhiva)

Što gospodin, kavalir, džentlmen zapravo jest? Što on simbolizira kao takav, što predstavlja? Što muškarca čini gospodinom? Uljudnost, poniznost, odlučnost, ravnopravnost, požrtvovnost, lojalnost, iskrenost, zaštitništvo?

Jedno je sigurno, da bi muškarac postao džentlmen u očima svoje dame on zasigurno zna kako je prije svega impresionirati. A prva je impresija ono što se najviše pamti i kasnije je puno lakše tražiti i njezinu romantičnu naklonost

Da stvari budu jasne, svaki muškarac koji ima potrebe za družicom želi impresionirati damu za koju mu je pobuđen interes. No, rijetki tek to i uspijevaju.

Donosimo vam četiri elegantna džentlmenska načina kako impresionirati damu.

1. Otkrijte u čemu ste impresivni

Iako se na prvi pogled čini jednostavnim, na ovom će se zadatku mnogi pomučiti.

Problem leži ponajviše u tome što cijeli život živimo sa sobom i ono što je drugima možda impresivno nama je postalo normalno.

No, pokušajte malo razmisliti o tim normalnim stvarima, sitnicama. Inteligentna ste osoba? Razmišljajte u smjeru da postoji mnogo dama koje će vam upravo zbog toga posvetiti svoju pažnju.

Skupljate poštanske marke? Imate desetke tisuća istih u kolekciji? Uz malo truda i mašte pregledavanje albuma vaših poštanskih maraka u društvu dame može biti poput putovanja nekim čarobnim svijetom. Impresionirajte je time, jer netko tko ima desetke tisuća poštanskih maraka zna priču o svakoj do njih.

Sve načine pročitajte na portalu Gentleman.hr

04.08.2018. 20:01:00
http://metro-portal.hr/kako-pravi-gospodin-impresionira-damu-ovako/113604/