Metro-portal.hr

objavljeno 23.02.2014. 23:01:00
HE HE

Kako povećati penis bez umjetnih pomagala

Znamo da je veličina bitna i da su muškarci u stanju potrošiti brdo love na razne spravice koje bi im trebale povećati penis, no može to i drugačije

Što trebate napraviti? :)
Što trebate napraviti? :) (Arhiva)

Veličina penisa je bitna, mada se žene oko toga u principu ne slažu, no muškarci bez ostatka žele imati alatku s kojom se mogu ponositi i koje će izazivati znatiželjne poglede kad se ocrta u hlačama ili kupaćim gaćicama. 

No, osim raznoraznih spravica za povećavanje i produživanje kojih je pun internet, a vjerujemo i vaš inbox na dnevnoj bazi, postoji nekoliko trikova koje žene mogu primjeniti u slučaju da im partnerov penis nije dovoljno ... velik.

Za početak, u slučaju da je partner jače uzbuđen, bit će mu i penis impozantniji. Jedan od faktora veličine penisa je i količina krvi koja se slije u njega, a to ovisi o stupnju uzbuđenosti muškarca. Stoga, lagano zavođenje prije seksa uz dobru predigru postići će više od bilo čega drugoga.

Drugi je trik jednostavan, no zahtijeva malo vježbanja (Kegelovih vježbi, preciznije). Naime, ako tijekom seksa stegnete mišiće zdjelice, rubovi vagine jače će prionuti uz penis i osjetit ćete ga bitno jače, isto kao da se znatno povećao. No, za to treba vježbati svakodnevno ...

Jednostavan savjet za kraj - otvoreno mu recite da ga pusti na miru i ne igra se s njim kad vas nema kod kuće. Ako ga uspijete natjerati da par dana ne masturbira, prvi sljedeći seks uzrokovat će vrlo snažnu erekciju, kao i kad ste ga najjače napalili.

Doduše, ako mislite da ovi savjeti nisu dovoljni, evo što forumašice kažu u diskusiji Cure, koliko je vama bitan muški alat, pa ako pronađete dovoljno ljubiteljica "malih, ali tehničara", zaboravite na sve.

Eto .. ako ništa od navedenog ne upali, otiđite u svoj Spam folder, pronađite neku spravicu i kupite mu je za rođendan :).

23.02.2014. 23:01:00
http://metro-portal.hr/kako-povecati-penis-bez-umjetnih-pomagala/83446/