Metro-portal.hr

objavljeno 26.03.2018. 09:01:00
SAVJETI :)

Kako povećati grudi na prirodan način

Hrana koju konzumirate uvelike utječe na cjelokupni izgled grudi, pa ako pripazite na prehranu možete utjecati na ljepotu grudi i bez da posjećujete plastičnog kirurga

Bujan dekolte bez plastike
Bujan dekolte bez plastike (Shutterstock)

Žene uglavnom maštaju od čvrstim i velikim grudima, a mnoge su čak i spremna za estetsku operaciju kako bi svoju želji i ostvarile. Za plastičnu operaciju je potrebna veća svota novaca zbog čega si ju neke žene koliko god bi htjele ipak ne mogu priuštiti.

Ali dobra je stvar što se grudi osim operacijom mogu učvrstiti i povećati i sa određenom hranom koja pomaže u razvoju grudi. Hrana koju konzumirate uvelike utječe na cjelokupni izgled grudi, pa ako pripazite na prehranu možete utjecati na ljepotu grudi i bez da posjećujete plastičnog kirurga.

Lijepe grudi

Najbitnija namirnica za ljepotu grudi je soja jer sadrži prirodne hormone fitoestrogene koji imaju sličnosti s ženskim spolnim hormonom estrogenom koji je najzaslužniji za bujne grudi.

Estrogena ima najviše u mahunarkama te svim proizvodima od soje kao što su mlijeko i sir. Osim što utječe na rast grudi, soja pomaže i kod mršavljenja jer je bogata antioksidansima. Hranjivi sastojci soje zaslužni su za zaštitu organizma i otpornost, a ako baš niste neki ljubitlje soje i mahunarki možete ju zamijeniti sjemenkama lana, leće i suncokreta.

Sve savjete pročitajte na blogu zenskisvijet.com

26.03.2018. 09:01:00
http://metro-portal.hr/kako-povecati-grudi-na-prirodan-nacin/111108/