Metro-portal.hr

objavljeno 10.03.2019. 21:42:00
TRIKOVI

Kako pomoći dragome da izdrži duže

Žena se mogli osjećati vrlo nezadovoljno, jer ćete ubrzo shvatiti da je njegova zabava već gotova, a vaša nije ni započela

Pomozite mu... :)
Pomozite mu... :) (Arhiva)

Muškarci lakše postižu orgazam od žena, što u prijevodu znači da su puno brže "gotovi" i spremni za spavanje... pa ne čudi da je to i prijevremena ejakulacija najčešći seksualni problem kod muškaraca mlađih od 40.

Naravno, to istovremeno znači da biste se mogli osjećati vrlo nezadovoljno kao žena, jer ćete ubrzo shvatiti da je njegova zabava već gotova, a vaša nije ni započela.

Stoga, evo pet tehnika koje vam mogu pomoći da seks traje duže:  

Kegelove vježbe - vjerojatno ste čuli za Kegelove vježbe koje mogu ojačati mišiće zdjelice kod žena i poboljšavaju vam vjerojatnost za orgazam. Izgleda da te iste vježbe mogu pomoći kod prerane ejakulacije. Istraživanje koje je nedavno predstavilo Europsko udruženje urologa u Stockholmu pokazalo je da ove vježbe nakon 12 tjedana poboljšavaju smanjenje prerane ejakulacije kod većine muškaraca. Pokušajte zajedno raditi te vježbe za maksimalni užitak.

Kondom - ako pitate muškarca zašto ne voli stavljati kondom i kako se osjeća reći će vam da se ne osjeća dobro. Seks s kondomom sigurno stvara drugačiji osjećaj, ali može pomoći muškarcu i odgoditi orgazam. Senzacije u penisu uvijek budu malo slabije s kondomom, što može utjecati da trajanje. 

Novi položaji - ako promijenite položaje tijekom seksa, to će smanjiti uzbuđenje. Časopis Cosmopolitan savjetuje misionarski položaj ili da žena bude gore, što može pomoći muškarcu da odgodi vrhunac. Izbjegavajte "doggy style".

Sporiji tempo - da bi vaš seks trajao duže, neka počne polako, sugerira muški časopis Fitness. Recite mu da krene polako u akciju, ako osjeća da će vrlo brzo doživjeti orgazam treba stati, a onda se kontrolirati i ponovno krenuti.

Vježbanje - dobra predigra važna je prije seksa i može učiniti čuda, piše časopis Cosmopolitan. Ne samo da tako možete doživjeti orgazama, nego ćete odgoditi njegovu ejakulaciju. Kod mnogih muškaraca potrebno je određeno vrijeme da se ponovno "napune", što znači da ćete imati dovoljno vremena da budete zadovoljni.

10.03.2019. 21:42:00
http://metro-portal.hr/kako-pomoci-dragome-da-izdrzi-duze/117368/