Metro-portal.hr

objavljeno 21.08.2013. 16:01:00
BLINK, BLINK

Kako osvojiti muškarca prema horoskopskom znaku

Kad vam se neki muškarac svidi, prvo ga pitajte koji je znak, a zatim slijedite ove upute :)

Dečko, što si po horoskopu?
Dečko, što si po horoskopu? (Arhiva)

Ovan je muškarac koji se mora osjećati posebno i jedino, želi biti centar svijeta svoje partnerice, sadašnje ili potencijalne. Znači, gledati ga u oči, nema kuckanja po mobitelu i postavljati pametna pitanja.

Bik je znak vrlo izoštrenih čula, a i ima i svoje male tajne - voli žene koje mirišu na vaniliju, njegovane su i imaju lijepu kosu. Recept za osvajanje očito nije prekompliciran.

Blizanci uvijek padaju na žene koje mogu održavati zanimljiv razgovor s britkim opaskama, a voli i kad se njegovim prijatelji dive inteligenciji njegove partnerice.

Rak je zapravo prilično nježna dušica, unatoč tvrdoglavosti, pa se traži ljubazna žena puna ljubavi koja će biti sigurno utočište za njega. Ako ste majčinski tip, pokažite osjećaje i vaš je.

Lav je malo teži slučaj, jer od svog ega ne vidi puno toga oko sebe. Ipak, žene gleda stalno, a oku će mu zapeti inteligentna i privlačna žena koja obavezno mora imati smisla za humor.

Djevica se ne pali na previše seksi žene, već su mu glavne želje zainteresiranost, motiviranost i smirenost. Ipak, ako je jedan gumb previše otkopčan, to je ono što će privući njegov pogled.

Vaga voli žene s jasno izraženim stilom oblačenja i ponašanja, koji ne mora biti dizajnerski ili kao da ste sišli s piste. Glavno mu je da prepozna vašu želju da budete zapaženi.

Škorpion zna da je ljubav magija, ali od svoje partnerice želi da u svakom trenutku pokazuje sve čari ženstvenosti koje ima. Treba ga zavoditi uvijek i stalno.

Strijelac je znak koji voli igru, potjeru i hvatanje, pa ako vas je previše lako uhvatiti, on će sigurno brzo odustati i nastaviti svoju potragu za nedostižnim. Ako se ponašate kao ste jedinstveni i ne dijelite svoju ljubav tek tako, počet će trčati za vama.

Jarac je tradicionalan muškarac koji traži žene koje će se uklopiti u njegovu sliku svijeta, što ukratko znači da traži ženu koja će se sviđati njegovoj mami i prijateljima.

Vodenjak je znak kojeg je teško shvatiti jer je njegova granica između ljubavi i prijateljstva jako nejasna, tako da nikad ne znate gdje se zapravo nalazite. Najbolje je prvo postati prijatelj s Vodenjakom, nakon toga je sve moguće.

Ribe traže žene koje će se uklopiti u njegov zamršeni dizajn svijeta, mješavinu mašte i realnosti koju samo on zna. Dobra sinkronizranost ga privlači, no jedino kad nema izraženih pritisaka za nove korake u vezi.

21.08.2013. 16:01:00
http://metro-portal.hr/kako-osvojiti-muskarca-prema-horoskopskom-znaku/79980/