Metro-portal.hr

objavljeno 30.08.2013. 16:07:00
SORRY

Kako opraštaju horoskopski znakovi

Kod kojeg će znaka upaliti iskreno Sorry, a kod kojih ćete se morati dobrano pomučiti kako bi vam oprostili grijehe

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)

Ovan se lako vrijeđa i brzo oprašta, iako će vas ignorirati par dana ako ga baš jako naljutite. Ako osjeti iskreno kajanje, oprašta bez problema.

Bik je previše osvetoljubiv da bi tek tako oprostio, pogotovo ako udarite na njegov ego ili dostojanstvo. Tada je spreman i prekinuti prijateljstvo ma kako dugo ono trajalo. Uz to je i prilično svadljiv, pa pripazite što govorite.

Blizanci smatraju da praštanje nije nešto oko čega bi trebalo raditi veliku dramu ako dobiju iskrenu ispriku, a naročito prijateljima koji im puno znače u životu i znaju to inače pokazati.

Rak dosta često mijenja raspoloženja, što uz osvetoljubivu narav čini ispriku prilično teškom, no ako se jako potrudite oko nje i objasnite zašto vam je krivo, te sve začinite malim znakom pažnje, isprika će biti uvažena.

Lav se iznenadi kad mu netko kaže da ga je povrijedio jer ne razmišlja o svojim postupcima. U svađama se povlači, gotovo nikad se ne ispričava ali niti ne očekuje da mu se drugi ispričavaju. Najbolje je praviti se da se ništa nije dogodilo.

Djevica je precizna u svemu, pa tako i kod opraštanja. Isprika mora biti dobro argumentirana, naravno da treba naglasiti da ste vi krivi za sve i onda slijedi oprost bez problema. 

Vaga voli dramatizirati u svemu, pa je jasno da i u ovoj situaciji igra toplo-hladno, jer je prvo spremna oprostiti, a već u sljedećem trenutku nije, ali mali poklončić zaustavit će klatno na strani oprosta.

Škorpion je najteži znak u horoskopu po ovom pitanju, jer mogu proći i godine prije nego što oprosti nešto, a u nekim slučajevima se to neće nikad dogoditi. Ipak, kako vole biti viđeni, ako ih upoznate s pravim ljudima na pravim zabavama, napravili ste puno.

Strijelac vjerujueda svatko zaslužuje još jednu priliku, uključujući i njih. No, važan je razgovor, pa iako je unaprijed spreman oprostiti, Strijelac neće propustiti priliku za dobru raspravu.

Jarac je vrlo osvetoljubiv znak, pa je ispriku nužno servirati izuzetno brzo i kvalitetno uz neki poklončić, jer ako krene tračati, vjerujte da ćete zažaliti što ste ga uvrijedili.

Vodenjak prašta lako prijateljima, no ako shvati da mu netko donosi lošu energiju u društvo, neće biti ni oprosta ni daljnjeg druženja. 

Ribe opraštaju izuzetno teško zbog ponosa, a i kad oproste držat će se na distanci neko vrijeme dok ponovno ne zadobijete njihovo povjerenje. 

30.08.2013. 16:07:00
http://metro-portal.hr/kako-oprastaju-horoskopski-znakovi/80145/