Metro-portal.hr

objavljeno 05.09.2012. 22:29:00
TAJNE

Kako očuvati prekrasne grudi

Osim što ćete svom dragom produžiti život, osjećat ćete se bolje i same

Recepti za prekrasne grudi
Recepti za prekrasne grudi (Arhiva)

Kako očuvati lijepo oblik grudi pitanje je koje muči dosta žena, a najnovije inventivno istraživanje usredotočilo se na parove identičnih blizanki kako bi nedvojbeno utvrdilo recept za prekrasne grudi.

Usporavanje starenja grudi nije toliko komplicirano, važna je svakodnevna njega hidratantnim kremama i zamjenska hormonska terapija, a vjerovali ili ne, i dojenje pomaže. Doduše, više trudnoća će malo ubrzati starenje dojki, no isto će napraviti i alkohol i pušenje.

Ukratko, što će vam poružniti grudi? Veći grudnjak, okolišni čimbenici i viši BMI, indeks tjelesne mase, glavni su krivci za ne tako privlačan dekolte. Kako se rijetko događa da obje blizanke žive u jednakim uvjetima, bile su idealna populacija za istraživanje.,

Parovi blizanki odgovarali su na pitanja o životnim navikama, a neka od njih bila su o hidrataciji dojki, izlaganju suncu, hormonskim terapijama, sportskim navikama, pušenju, alkoholu i broju trudnoća.

Fotke grudi snimio je profesionalni fotograf, a zatim su pokazane recezentima (jao, dobrog li posla :). Kako je izgled grudi vrlo važan čimbenik ženskog zdravlja, kao i opće zdravstveno stanje, na ovaj su način prikupili dragocjene podatke. 

Hidratacija pomaže u prevenciji bora, kao i kod cijele kože, a kako dojenje poboljšava kvalitetu kože, na taj se način nadomješta negativna strana promjene veličine i oblika dojki nakon dojenja.

05.09.2012. 22:29:00
http://metro-portal.hr/kako-ocuvati-prekrasne-grudi/73737/