Metro-portal.hr

objavljeno 06.03.2013. 11:17:13
WEB::INDUSTRIJA

Kako napuniti hotel pravim gostima i van turističke sezone

Budite u korak s najnovijim trendovima prije vaše konkurencije i prijavite se na Business Speed Dating

Web Industrija - mjesto za vas
Web Industrija - mjesto za vas (Web::Industrija)

Vodite apartmane, radite u hotelu, bavite se marketingom ili prodajom u turizmu, dio ste gospodarske grane koja uzima zamah u sezoni, no želite imati još više novih gostiju, proširiti poslovnu sezonu i potrajati na turističkom tržištu koje traži sve više.

Budite u korak s najnovijim trendovima prije vaše konkurencije i prijavite se na Business Speed Dating, popularno brzinsko predstavljanje i upoznavanje osoba iz turističke branše koje su spremne za upoznavanje poslovnih partnera i razmjenu ideja, budite dio sajamskog žamora i prijavite se.

Izvođač ste turističkog web-projekta, web-poduzetnik ste koji želi pokazati svoje turističke web-projekte, prijavite se do 20.03.2013. jer ove godine dodjeljujemo Masterweb nagradu u kategoriji Web-turizam 2013.

Na nadolazećem regionalnom sajmu 'Web::INDUSTRIJA 2013 - Puni i van sezone' koji se održava u zagrebačkom Hypo centru od 3. - 5. travnja dočekuju vas najstrastveniji predavači u svojoj struci; Ilija Brajković, Saša Stanković, Damir Podhorski, Simon Meglič, Ratko Štern, Igor Horvat, Siniša Gavrilović, Tomislav Sinković i još mnogi drugi. Prijavite se odmah sada za 1. Sajamski dan i cjelodnevna edukativna predavanja jer mjesta ima sve manje.

Ukoliko ste iz sfere web poslovanja, očekujemo vaš nastup kao izlagača koji će ponuditi svoje proizvode ili usluge te na taj način upoznati svoje nove klijente i biti među najboljima kao što su Globaldizajn, Ciklopea, Trip putovanja, Interactive agency, Trikoder, ... Birajte želite li zakupiti štand samo za izlaganje ili želite paket u sklopu kojeg imate pravo i na predavanje. Odaberite svoj PROMO paket koji najviše odgovara vašim željama i potrebama.

Na 2. i 3. danu Web::INDUSTRIJE pripremili smo stručne i napredne radionice za turističke djelatnike koje će lansirati njihovo web-poslovanje, a čiji raspored predavanja pogledajte u programu.

Vaše prijave za sajamska predavanja i 2. i 3. edukacijski dan očekujemo putem web obrasca gdje se možete prijaviti i kao izlagač te odabrati svoj izlagački paket.

Na kraju predavanja okušajte sreću u nagradnim igrama s top nagradama za posjetitelje!

Partneri koji stoje iza Web::INDUSTRIJE 2013

Organizacijski i naši velikodušni partneri su: Ilirija hoteli, Bluesun hotel Kaj, Web::Edukacija, Web Marketing Akademija, Ivana Kesovija Popović, Prodigital, Media Zoom, Trip putovanja, Avalon, Proago, vina Degrassi, Iskon Internet, studio Intro, fitness centar i caffe bar Olimp, Custos produkcija, Manifest, ...

Zlatni i Stručni medijski partneri koji nas prate, abecednim redom:
Business, Monitor, Poslovni dnevnik, Radio 101, Večernji list, CISEx, Cro-ponuda, Hrvatska na dlanu, ICT Business, Idem van, IT danas, Metro, Poslovni Turizam,  Putovanja za dvoje, Računalo, Rep, Spa Wellness, TURIZAM info, UPI-2M books, Za Turizam i ZGportal.

06.03.2013. 11:17:13
http://metro-portal.hr/kako-napuniti-hotel-pravim-gostima-i-van-turisticke-sezone/76857/