Metro-portal.hr

objavljeno 28.03.2022. 18:01:00
ZAPAMTITE!

Kako napraviti savšene objave na društvenim mrežama

Napravite savršene objave za društvene mreže s pametnim telefonima Huawei P serije

Neka budu savršene ;)
Neka budu savršene ;) (Arhiva)

Digitalni svijet se razvija brže nego išta do sada, a društvene mreže poput TikToka, Instagrama i Facebooka su zavladale svijetom i svakim danom broje sve više korisnika. Njih ujedno i ubrajamo u društvo najpopularnijih aplikacija, koje korisnici upotrebljavaju za međusobno povezivanje i izmjenjivanja različitih oblika sadržaja. Najposjećeniji profili, odnosno oni koji imaju najviše pratitelja, obično sadrže najzanimljivije selfije i videozapise. Kako bi napravili savršene objave za svoje društvene mreže, potrebno je imati kvalitetan uređaj s vrhunskom kamerom. Huawei P serija pametnih telefona oduvijek je bila poznata po svestranim performansama kamere, a najnoviji uređaji P50 Pro i P50 Pocket pokazuju zašto su Huaweijevi telefoni standard u mobilnoj fotografiji. Oba uređaja dolaze s unaprijed učitanom AppGallery trgovinom i Petal Search preglednikom, gdje ćete pronaći aplikacije kao što su TikTok, Instagram, Facebook, Snapchat, Messenger, WhatsApp i Twitter. Saznajte kako napraviti savršene objave za društvene mreže uz pomoć novih pametnih telefona Huawei P serije.

Ulovite svoju najbolju fotografiju

Selfie je danas najmodernija fotografija i gotovo svaki korisnik društvenih mreža objavljuje svoj selfie. Kako bi selfie ispao dobar, nije dovoljno iskoristiti trikove poput kuta slikanja i slično, već je potrebno imati vrhunski uređaj sa dobrom kamerom. Novi P50 Pro pametni telefon sadrži Huawei XD Optics mehanizam za obradu fotografija, koji omogućuje bolju jasnoću svih detalja. Bilo da na fotografiji želite istaknuti šminku ili modni detalj P50 Pro će prilikom obrade fotografije sačuvati sve prirodne boje te će ih na fotografiji prikazati onako kako u stvarnosti izgledaju.

Za dobar selfie potrebna je i dobra svjetlost. Obično ljudi traže razne izvore svjetla kako bi njihov selfie dobro ispao. Novi pametni telefoni Huawei P serije opremljeni su kamerom sa nadograđenim senzorom koji propušta 40% više svjetlosti, te fotografije čini prirodnijim i ljepšim.

Najbolji selfiji su oni spontani, ali ponekad nam treba puno vremena da se namjestimo i pokrenemo kameru. Huawei P50 Pocket je sklopivi pametni telefon koji stane u svaki džep, a kada se rasklopi sadrži veliki 6,9 - inčni OLED zaslon. P50 Pocket na poklopcu sadrži i mini OLED ekran koji korisnicima pruža razne značajke, čak i kada je telefon sklopljen. Osim kontrole glazbe, GPS-a, te primanja poziva i obavijesti, mini ekran na poklopcu P50 Pocket pametnog telefona korisnicima pruža i selfie kameru. Dovoljno je izvaditi sklopljen P50 Pocket iz džepa i uslikati se kako bi vaše društvene mreže krasili najoriginalniji selfiji.

Privucite pažnju svojih pratitelja

Videozapis je jedan od najpopularnije vrste sadržaja na društvenim mrežama zato jer učinkovito privlači pažnju pratitelja. Iako se čini jednostavno, stvaranje zanimljivog video sadržaja zahtijeva puno truda i podršku vrhunske tehnologije. P50 Pro i P50 Pocket opremljeni su vodećom tehnologijom kamere koja korisnicima pruža niz značajki za snimanje kreativnih videozapisa.

P50 Pro opremljen je AI Kinografijom, tehnologijom koja niz manjih, ponovljenih pokreta na fotografiji pretvara u kratki video isječak. Takav video format pruža sjajno osjetilno iskustvo, što ga izdvaja od običnih fotografija i videozapisa, te čini savršenim za objavu na društvenim mrežama. Kako bi videozapise učinila zabavnijim i ugodnijim, AI Kinografija implementira AIS stabilizaciju slike, koja unatoč drhtanju ruke osigurava besprijekorno bilježenje posebnih trenutaka.

Huawei P50 serija pametnih telefona sadrži Dual-View značajku istovremenog snimanja stražnjom i prednjom kamerom. To znači da korisnici istovremeno mogu snimati koncert, zabavu ili sportski događaj, ali i svoju reakciju, kako bi pratiteljima na svojim društvenim mrežama osigurali najatraktivniji sadržaj. Tu su i funkcije poput Slow-Motion i Timelapse, koje u trenu dosadan videozapis čine zabavnijim.

Huawei proizvodi i usluge

Huawei je predstavio nova 9 SE, najnoviji uređaj Huawei nova serije pametnih telefona. Riječ je o uređaju modernog dizajna s inovativnim značajkama. Zahvaljujući moćnom sustavu kamera i integriranim značajkama videografije, nova 9 SE inspirirat će korisnike da zabilježe svaki nezaboravan trenutak u svom životu.

Huawei je nedavno predstavio svoj prvi profesionalni trkački sat, Watch GT Runner. Novi sat kombinira najbolje iz renomirane GT serije i pruža nove značajke koje će zadovoljiti sve rekreativce i profesionalne trkače.

U prodaji se mogu pronaći i FreeBuds Lipstick slušalice. Radi se o raskošnom izdanju vodećih slušalica koje savršeno kombiniraju luksuzan dizajn s vrhunskim audio iskustvom.

28.03.2022. 18:01:00
http://metro-portal.hr/kako-napraviti-savsene-objave-na-drustvenim-mrezama/137018/