Metro-portal.hr

objavljeno 27.01.2014. 20:01:00
SAVJETI

Kako najlakše pronaći savršenog muškarca

Ako izbacimo online upoznavanja, savjete frendova i pretragu po osobnim oglasima u tisku, ostaje nam samo jedan način ...

Kako do jednog ovakvog :)
Kako do jednog ovakvog :) (Dreamstime)

Kako naći idealnog partnera pitanje je koje muči popriličnu količinu žena, a odgovor koji nude znanstvenici s Oxforda nekima će biti vrlo privlačan, a neki će ga doživjeti malo previše slobodnim.

Naime, umjesto da čitate oglase, smucate se po portalima za upoznavanje ili dozvoljavate frendovima da vas spajaju s nevjerojatnom količinom čudnovatih likova koje poznaju, izlazite što više i ljubite se sa što više ljudi.

Poljupci nisu samo izraz ljubavi ili seksualne želje, nego najbolji mogući način za procjenu mogućeg budućeg partnera. 

Poljupcem ćemo saznati svašta, a ujedno ćemo dozvoliti prirodi da sama napravi selekciju, jer je otkriveno da žene privlače muškarci koji imaju drugačiji imunološki sustav od njih, što se podsvjesno prepoznaje tijekom poljupca.

Priroda nam na taj način šalje poruku da nam je osoba kompatibilna, pa si ovako možete objasniti do sada neobjašnjive situacije kad ste napokon došli u priliku poljubiti osobu za kojom ste dugo žudjeli, a nakon toga vam više nije bilo jasno zašto vas je uopće privukla. 

Stoga, ljubite se :)

27.01.2014. 20:01:00
http://metro-portal.hr/kako-najlakse-pronaci-savrsenog-muskarca/82937/