Metro-portal.hr

objavljeno 04.06.2012. 12:36:00
FLERT PREKO FEJSA

Kako naći curu preko Facebooka

Facebook može biti idealno mjesto za upoznavanje djevojaka i žena, ali samo vam jedan krivi korak može zauvijek upropastiti šanse

Fotografija vijesti

Unatoč tomu što je u svojoj suštini zamišljen kao stranica gdje ljudi dodaju isključivo prijatelje koje već poznaju u stvarnom životu, Facebook može biti idealno mjesto za upoznavanje djevojaka i žena. S druge strane, nekoliko krivih koraka na toj stranici može vam potpuno uništiti i ono malo šansi što ste imali da konačno prestanete biti samac.

Upravo zbog toga je iznimno važno da slijedite nekoliko osnovnih pravila upoznavanja i pristupanja djevojkama preko najpopularnije društvene mreže na svijetu. Iako nisu nužno garancija ičega, ovih nekoliko savjeta koji vam donosimo svakako su dobar početak.

Ne dodavajte ju prebrzo

Ako na Facebooku nečega ne nedostaje, to su horde kojekakvih nastranih tipova koji gnjave žene porukama i zahtjevima za prijateljstvo. Nemojte biti jedan od tih. Pokušate li ju dodati prije negoli ste prozborili ijednu riječ, šanse da vas doživi kao normalnog frajera nisu vam pretjerano dobre.

Ne „bockajte" ju

Znamo da je to nekima možda teško shvatiti, ali pokušajte zamisliti situaciju da dođete nepoznatoj ženi na nekom javnom mjestu i „bocnete" ju da biste joj privukli pažnju. Osim ukoliko ne želite privući istovremeno i pažnju policije i pravosudnih organa, to ne biste učinili tako, jelda? Isto vrijedi i za online prostor. Bockanje nije i nikad ne smije biti zamjena za flert ili razgovaranje, već je isključivo znak da niste dovoljno muško da joj pošaljete poruku, ili da ste prelijeni da joj nešto napišete.

Ne bude naporni

Ne odgovara li na vaše privatne poruke ili komentare koje ste ostavili na njenom zidu, nemojte ju gnjaviti. Pustite ju da vam odgovori kad želi, u svoje slobodno vrijeme, bez pritiska s vaše strane. Nitko ne voli nestrpljive i očajne tipove, a slanje deset poruka u dva sata naprosto ne može biti išta drugo.

Pretpostavite da su svi koje pozna na Facebooku

I pritom doista mislimo SVI - od njene bake, preko nećakinje do njenog šefa. To znači da nikad ne biste trebali na njenom zidu ili ispod fotografija pisati gluposti, a još manje ju tagirati na nekoj neprimjerenoj fotografiji, pa makar u zezanciji. Osramotite li ju ispred važnih ljudi, šanse da popravite dojam postaju vam astronomski male.

Ne pretvarajte se

Samo zbog toga što ste pregledom njenog profila saznali da obožava indie rock i klasične francuske filmove ne znači da trebate krenuti na kratki 15-minutni tečaj upoznavanja s tom materijom, kako biste se uspješno mogli pretvarati da volite iste stvari. Štoviše, čak i ako kojim slučajem doista volite iste bendove ili filmove, nikad tomu ne smijete pristupiti direktno, već pustiti da vas razgovor navede na zajedničke interese.

„Preselite" se offline

Facebook može biti dobar načina da probijete led pri upoznavanju nekoga u onim pomalo neugodnim prvim stadijima poznanstva. Ipak, jednom kad vaš odnos prođe tu fazu, obavezno ga nastavite izvan virutalnog prostora. Odnosi koji zapnu na dugotrajnom dopisivanju kasnije mogu imati puno problema u prelasku na nešto što nije virutalno. Sretno!

04.06.2012. 12:36:00
http://metro-portal.hr/kako-naci-curu-preko-facebooka/71631/