Metro-portal.hr

objavljeno 30.01.2014. 23:01:00
LOOL

Kako muškarci "suptilno" traže oralni seks

Muškarcima je oralni seks vrhunac veselja, pa ga često pokušavaju isprovocirati znakovima za koje samo oni mogu misliti da su suptilni

Draga, ja bi malo ...
Draga, ja bi malo ... (Arhiva)

Kako muškarci imaju vrlo visoko mišljenje o oralnom seksu i uglavnom im se maštarije i svode na to, nije teško shvatiti zašto ga toliko žele. No, često im je neugodno izravno pitati partnericu, pa koriste signale za koje samo oni (žene nikako) mogu pomisliti da su suptilni ili čak zavodljivi.

Tako, recimo vole zatražiti od partnerice samo jedan brzi poljubac dolje, nadajući se pritom da će ona, iz nekog mističnog razloga, odmah sama poželjeti nastaviti. No, to je još i nježan pristup prema onima koji jednostavno skinu gaće i značajno pogledavaju partnericu.

Oni s još manje stila iskoristit će situaciju da su se uvalili pred televizor, a partnerica im je položila glavu na grudi, pa će joj početi nježno navoditi glavu prema svojim preponama. 

Ima i onih koji će jednostavno objaviti da imaju erekciju, smatrajući da je partnerici to jednako važna informacija kao i njima, a to se može i popratiti značajnom izjavom da cijeli dan razmišlja o njenim mekim usnama i toplim ustima. 

Najgora je varijanta, uvjerljivo, diranje po uzdignutom penisu u gaćama  u kombinaciji sa značajnim pogledom u partneričine usne.

Sve u svemu, nakon ovih pokušaja ipak je možda bolje izravno pitati, pa makar i po cijenu odbijanja ...

30.01.2014. 23:01:00
http://metro-portal.hr/kako-muskarci-suptilno-traze-oralni-seks/82990/