Metro-portal.hr

objavljeno 19.05.2010. 15:37:36
Recenzija

Kako je prošao prvi Aleksov "Improv only" show

Aleks naoružan bedževima natpisa "Tu je", ''Evo ti ga" i sličnog sadržaja oduševio publiku

Sinoćnji Improv night u Movie pubu dokazao je da unatoč krizi i situaciji u državi, ljudi imaju smisla za humor. U 21 sat pozornicu je okupirao Aleks Curać - Šarić, stand up komičar poznat po nastupima u Purgeraju, MMC-u Studio i mnogim stand up događanjima.

Po prvi puta radio je "Improv only" večer i imao je tu čast otvoriti ovakav serijal večeri.

Već od samog početka vidjelo se da će večer biti odlična kad nas je dočekao red ispred ulaza u stand up dvoranu Movie puba.

Aleks je, oduševljen brojem publike i totalno „in the mood", krenuo bez prestanka zabavljati prisutne u prepunom Movie pubu. Publika je izuzetno dobro prihvaćala njegove šale i pošalice, a svaki njihov duhoviti komentar Aleks je nagradio bedžem.

Naravno, tu su se pojavili i prvi problemi. Kad je ekipa iz galerije zaslužila bedževe, Aleksovo dobacivanje nije završilo najuspješnije već su bedževi završili u rukama publike u redovima niže. Sva sreća, nije bilo ozljeđenih, na kraju su svi dobili bedževe, a Aleksa ionako volimo vidjeti više na pozornici, nego na haklu na igralištu.

Vrhunac večeri je bila interakcija s publikom u stvaranju velike gusjenice psovki koja je obuhvatila samog Aleksa, mnoštvo rekvizita, epiteta, priloga, uzroka, posljedica, drugih ljudi, pa i neizostavnog Chuck Norrisa. I na samom kraju, uz bedževe je podijelio i svoju majicu (netom nošenu) najvjernijem fanu za oponašanje njega samog iz starijih skečeva.

Ogroman pljesak ispratio je Aleksa s pozornice. Publika je ostala sa smiješkom čak i ispred Movie puba i prepričavala viceve i dosjetke te večeri. Nitko nije mogao ostati ravnodušan jer trud koji je Aleks uložio je stvarno vrijedan divljenja. Skoro dva sata bez prestanka nasmijavao je okupljene i kad je publici ponestalo komentara, bacio bi novu udicu makar i sebe našao na drugom kraju štapa.

Dojam večeri „must see", ne samo Aleksa već i cijelu stand up skupinu "Studio smijeha".

Bili oni u Purgeraju ili MMC-u Studio, dokazano nasmiju i one bez smisla za humor. 

Piše: Dino Kokorić
19.05.2010. 15:37:36
http://metro-portal.hr/kako-je-prosao-prvi-aleksov-improv-only-show/40400/