Metro-portal.hr

objavljeno 02.02.2023. 12:01:00
SKYSHOWTIME

Kako je Gru postao Gru dostupan na Skyshowtimeu od 28. veljače

Glumačka postava puna zvijezda uključuje i Stevea Carella, nominiranog za nagradu Oscar®, Taraji P. Henson, Jean-Claudea Van Dammea, Russella Branda i dobitnicu Oscara® Julie Andrews

Minions
Minions (Arhiva)

Nestašni Malci vraćaju se s još otkačenijim avanturama u filmu Malci: Kako je Gru postao Gru, koji dolazi na SkyShowtime u Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji 28. veljače.

Mnogo prije nego što će postati gospodar zla, Gru (Steve Carell, nominiran za nagradu Oscar®) samo je dječak od 11 godina i 9 mjeseci u predgrađu 1970-ih, koji planira zavladati svijetom iz svog podruma. Ne ide mu baš najbolje. Kada se Gru susretne s Malcima, uključujući Kevina, Stuarta, Boba i Otta - novog Malca koji nosi aparatić za zube i očajnički želi udovoljiti svima - ova neočekivana obitelj udružuje snage. Zajedno grade prvu jazbinu, dizajniraju prvo oružje i nastoje izvršiti prve misije. Kada zloglasna supergrupa superzlikovaca, Vicious 6, smijeni svog vođu - legendarnog borca borilačkih vještina Wild Knucklesa (dobitnik nagrade Oscar® Alan Arkin) - Gru, njihov najodaniji obožavatelj, pokušava postati njihov najnoviji član. Grupa Vicious 6 nije impresionirana sićušnim Gruom koji očajnički želi biti zlikovac, ali onda ih on nadmudri (i razbjesni) te se iznenada nađe u ulozi smrtnog neprijatelja zla. Dok je Gru u bijegu, Malci pokušavaju svladati vještinu kung fua kako bi ga spasili, a Gru otkriva da čak i onima najgroznijima treba malo pomoći prijatelja.

U filmu Malci: Kako je Gru postao Gru glumi fantastična glumačka postava koja uključuje kao članove grupe Vicious 6: Taraji P. Henson, Lucy Lawless, Dolpha Lundgrena, Dannyja Treja i Jean-Claudea Van Dammea. U filmu glume i Michelle Leoh, Russell Brand i dobitnica nagrade Oscar® Julie Andrews. Pod vodstvom izvornih tvoraca franšize, film Malci: Kako je Gru postao Gru producirali su osnivač i direktor studija Illumination Chris Meledandri te njegovi dugogodišnji suradnici Janet Healy i Chris Renaud. Film je režirao Kyle Balda (Kako je Gru postao dobar, Malci), surežirali Brad Ableson (Simpsoni) i Jonathan Del Val (Tajni život kućnih ljubimaca - filmovi), a sadrži i legendarni glas Pierrea Coffina kao Malaca.

Usluga SkyShowtime dostupna je izravno putem aplikacije SkyShowtime na uređajima Apple iOS, tvOS, Android te putem web-mjesta: www.skyshowtime.com. U Hrvatskoj, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Srbiji, SkyShowtime će biti dostupan za streamanje za 5,99 € mjesečno. Korisnici koji se registriraju na Skyshowtime do 8. veljače, doživotno plaćaju pola pretplate - 2,99 € mjesečno.

02.02.2023. 12:01:00
http://metro-portal.hr/kako-je-gru-postao-gru-dostupan-na-skyshowtimeu-od-28-veljace/140958/