Metro-portal.hr

objavljeno 27.08.2013. 21:01:00
TRIKOVI

Kako izgledati mlađe i svježe u samo par minuta

Ako se spremate za izlazak, ovi će vam savjeti sigurno biti od velike pomoći, pogotovo ako izgledate kao da vas je pregazio vlak

Srediti se možete u par trenutaka
Srediti se možete u par trenutaka (Arhiva)

Godine se na licu vide, osim ako baš nemate adresu najboljeg mogućeg plastičnog kirurga, no ponekad izgledamo bitno starije ako nas život malo ponese i krene red alkohola, red nedovoljnog sna.

Naravno, sve se to može riješiti u samo par minuta ako poslušate sljedeće savjete koji će vam oduzeti par godina i ispeglati par bora viška.

Za početak, osmijeh mora biti bijel i sjajan, kao s reklame. Žuti zubi vaš smiješak čine sumornim i dosadnim. Uz malo sode bikarbone na pasti za zube nećete morati kupovati skupe izbjeljivače ili pretjerano često svraćati kod omiljenog stomatologa.

Nemojte masakrirati obrve ni u kom slučaju, jer rijetke i tanke obrve čine vaše lice starijim. Pustite da vam barem jednom stručna osoba oblikuje obrve, pa vi nastavite održavanje sami uz olovku i sjenilo za obrve.

Odmorne oči najvažniji su dio svježeg izgleda, pa ako cijele dane buljite u računalo ili ste sinoć malo zaružili, nema toga što kapi za oči neće srediti u trenu. Obavezan dio svake torbice ili muškog džepa. 

Lice sredite laganim ružičastim rumenilom na jagodicama, ne previše, ne premalo, točno toliko da vam da svježiji izgled.

Volumen trepavica smanjuje se s godinama, pa pojačajte dojam olovkom uz rub, nikako golemom količinom teške maskare.

Prva dva savjeta počnite primjenjivati odmah, a ostale po potrebi, ali svakako ih se prisjetite kad se trebate srediti u tren oka. 

 

27.08.2013. 21:01:00
http://metro-portal.hr/kako-izgledati-mladje-i-svjeze-u-samo-par-minuta/80105/