Metro-portal.hr

objavljeno 27.02.2011. 11:29:22
2011

Kako gledati izravni prijenos dodjele Oscara

HTV je odustao od izravnog prijenosa, a Metro portal prenosi uživo cijelu ceremoniju!!!

Prijenos dodjele Oscara na webu

Dodjela Oscara svake godine izaziva polemike, što zbog voditelja, što zbog nagrađenih, a u Hrvatskoj je standardna rasprava o osobama koje prate dodjelu iz studija HTV-a. Najčešće su zamjerke na preopširan red carpet dio i komentare iz studija, koji obično pregaze ton s dodjele pa ne čujemo fore koje bacaju voditelji, ili slušamo beskrajne ode lijepim ženama i muškarcima.

>>Prijenos Oscara 2012 uživo

Kako je snimka s titlovima na rasporedu tek u utorak, zabava je gotova, znamo sve dobitnike, na YouTube smo već izvrtili sve fore i jednostavno gubimo entuzijazam za gledanjem. Za prave ljubitelje ima nekoliko mogućnosti gledanja izravnog prijenosa preko interneta koji su besplatni i dostupni Hrvatima, a plaćene varijante možete naći sami u trenu.

Pa, evo mogućnosti:

Gledajte na našem portalu!!! :)) Link radi, nije stao na kraju red carpeta, prijenos u tijeku!!!! KLIKNITE

US STREAM

Izravni prijenos na Livestreamu - Službena stranica Američke filmske akademije na Livestreamu

Izravan prijenos na Oscar.com - Službena stranica ovogodišnje dodjele Oscara imat će kombinirani prijenos red carpeta i ceremonije na webu

APLive Facebook stranica - Oscare 2011 možete gledati i na Facebooku, samo trebate postati Fan APLive

Dvije alternativne varijante koje ponekad upale su i stranice na koje stream postavljaju korisnici, pa ako se nađe pokoji Amer kojem se da prebaciti prijenos s ABC na web, a obično ih ima, probajte na ovim linkovima:

UStream TV

Justin TV - sličan UStreamu, no obično ima bolju kvalitetu

Slične varijante, uz potrebnu registraciju, su i sljedeće, koje međutim nekad imaju problema s Hrvatskom, a nekad rade bez problema:

Webcastr

TV.com

Nadamo se da će vam linkovi biti od pomoći, u svakom slučaju bilo bi dobro posjetiti ih tijekom večeri, izvršiti potrebnu free registraciju kako bi mogli pratiti prijenos u miru kad počne.

27.02.2011. 11:29:22
http://metro-portal.hr/kako-gledati-izravni-prijenos-dodjele-oscara/55871/