Metro-portal.hr

objavljeno 02.07.2011. 11:45:49
ČESTITAMO!

Kako doživjeti višestruke orgazme - znaju znanstvenici!

Što je muškarac bio zgodniji, to je mogućnost da žena doživi orgazam, čak i više njih, bila veća - otkriva istraživanje

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Dreamstime)

Samo 25 posto žena ima sposobnost doživjeti orgazam prilikom svakog seksualnog odnosa, u usporedbi s čak 90 posto muškaraca tvrdi portal B92.

Srećom, nova znanstvena studija otkriva da se ženska sposobnost postizanja orgazma uvećava ako vode lubav s privlačnim muškarcima. 

U istraživanju su znanstvenici proučavali vrijeme i učestalost orgazama i otkrili da 42 posto žena doživi vaginalni orgazam prije nego što partner ejakulira, 28 posto ima orgazam u isto vrijeme kad i partner, dok je za 33 posto žena neophodna stimulacija i poslije partnerove ejakulacije. 

Klitorisni orgazam, usporedbe radi, doživi više žena tijekom mastrubacije nego za vrijeme seksualnog odnosa s partnerom, 72 u odnosu na 54 posto.

Nabazi ovih rezultata istraživači su otkrili da se šansa za postizanje simultanog orgazma povećavala kod onih žena čiji su partneri veoma atraktivni ili muževni. 

Što je muškarac bio zgodniji, to je mogućnost da žena doživi orgazam, čak i više njih, bila veća. 

Ipak, zgodan muškarac nije jedini uzročnik dobre "završnice". Šansa da žena postigne orgazam raste tijekom konstantne stimulacije klitorisa. Zato se obično preporučuje da žena zauzme pozu "odozgo" i da se potpuno relaksira. Ako budete dovoljno opušteni i ne budete se opterećivali vlastitim izgledom, orgazam će sigurno doći.

02.07.2011. 11:45:49
http://metro-portal.hr/kako-dozivjeti-visestruke-orgazme/60855/