Metro-portal.hr

objavljeno 26.03.2017. 21:32:00
SAVJETI :)

Kako dobro snimiti kućni pornić

Razlozi snimanja tih filmića koji završe na internetu često su nečasnih namjera s ciljem ili vlastite promocije ili čak financijskog iskorištavanja partnera, ali poneki završe na interneti čisto samohvale radi

Kako se snimaju kućni pornići
Kako se snimaju kućni pornići (Arhiva)

Kućni porno uradci poznatiji i kao kućni pornić danas preplavljuju internet. Ima ih na svakom koraku, poznatih, manje poznatih, pa čak i nama nepoznatih protagonista i antagonista. Razlozi snimanja tih filmića koji završe na internetu često su nečasnih namjera s ciljem ili vlastite promocije ili čak financijskog iskorištavanja partnera, ali poneki završe na interneti čisto samohvale radi.

Naravno ništa od toga ne odobravamo, oštro osuđujemo i ne želimo da se upuštate u to, osim, ali samo osim ako vi i vaš partner, postignete dogovor, želite malo zasladiti svoj intiman život i odlučite ga zauvijek držati izvan dosega javnosti (ili nakon gledanja obrisati).

Evo nekoliko savjeta:

1. Imajte razrađeni plan

Prvo što morate apsolvirati je da vaša druga polovica u ovom činu mora u potpunosti biti upoznata s vašim intencijama i planom. Za snimanje ovog filma možete (zajedno) malo istražiti kako funkcionira snimanje nekog filma te se sukladno tome pripremiti, a konkretno govorimo da cijeli film isplanirate odnosno definirate sve scene, sve akcije i planove snimanja. Možete si složiti scenariji i knjigu snimanja.

Svakako dijelite te informacije s partnerom da se upozna s time. Ako će vam biti teško 'glumiti' sami sebe odigrajte si neke uloge, zamislite si da ste superjunaci koji su se odlučili malo zabaviti. Sve u svemu, za dobar film, bitno je međusobno povjerenje.

2. Rasvjeta je bitna

Zamračena romantična atmosfera spavaće sobe idealna je za vođenje ljubavi, romantične igre, ali i one malo žešće igre. No, nije idealna i za snimanje tih igrica, štoviše čak ni svijetlo u sobi neće biti dovoljno te je prije svega potrebno nabaviti nešto dodatnih svjetlećih tijela u obliku LED žaruljica i lampica.

LED rasvjeta je praktična jer neće dodatno zagrijavati već ionako zagrijanu atmosferu, a omogućiti će da se na filmu sve vidi onako kako i treba. Kod izbora svijetla birajte svijetla koja su najbliža sunčevom svijetlu, a kako bi scene izgledale što prirodnije.

Sve savjete pročitajte na portalu Gentleman.hr

26.03.2017. 21:32:00
http://metro-portal.hr/kako-dobro-snimiti-kucni-pornic/103929/