Metro-portal.hr

objavljeno 30.10.2012. 19:25:00
BACITE OKO

Kako dobro procijeniti muškarca po izgledu

Dobra procjena muškarca na prvi pogled ne radi se samo po odjeći, nego i po nekim fizičkim obilježjima koja su povezana s karakteristikama osobnosti

Da se znate orijentirati kad krenete u lov ...
Da se znate orijentirati kad krenete u lov ... (Shutterstock)

Pogledate li iza ili ispod odjeće muškarca, otkrit ćete neke stvari koje je možda upravo htio prikriti odjećom i već na prvi pogled u nekim slučajevima moći odlučiti radi li se o osobi za koju se vrijedi potruditi ili je bolje nestati u vidu lastina repa.

Krenimo s onom prilično bitnom, no dosta prešućivanom stvari. Onom u muškim gaćama, naravno. Istraživanja su pokazala da što je veća razlika u dužini kažiprsta i srednjeg prsta, veća je i gužva u gaćama. Pa umjesto da buljite u prepone, zagledajte ruke pozornije ..

Pije li mladić u svim prilikama, pa i kad je sam, tj. je li alkoholičar može se, osim po ljuljanju i smradu kad vam priđe, procijeniti i po drugim očitim znacima. Muškarci svijetlih očiju češće su ovisnici o alkoholu, a sveučilište iz Gruzije tvrdi da je ključ u razini melanina u očima.

Kako znati unaprijed hoće li vam biti vjeran? Teško pitanje, a sveučilište St. Andrews nudi odgovor: muškarci s uskom vilicom pouzdaniji su od onih sa širokom, za koje je tri puta vjerojatnije da će vas varati i muljati. Ovdje je riječ o razinama testosterona, koje su više kod likova sa širom vilicom, a taj ih tjera na gluposti.

Kad smo već kod vjernosti i nevjere, kakav će muškarac biti u krevetu može se zaključiti iz oblika tijela. Ako ugledate laganu škembicu, svugdje ponešto viška, znači da ima više masnog tkiva, što opet znači da ima više estrogena, a to znači da može cijelu noć ...

Može on vama napričati o svojim poslovnim poduhvatima i razdijeliti stotinu sjajnih vizitki dok žonglira na dva telefona (jedan je obavezno BlackBerry), ali ako ima bradu, bit će da baš i nije tako uspješan. Bacite oko na Forbesovu listu 100 najbogatijih ljudi svijeta - samo četrnaest ih ima bradu ...

Kad vas već krene maštanje jer sve odgovara vašim željama, past će vam na pamet i pitanje hoće li biti dobar otac vašem djetetu. Tu se vraćamo na priču s testosteronom, koji se vidi i po gustim obrvama. Takvi likovi su verbalno ne baš najvještiji, a emocije su im ravna crta. Takvog oca baš i ne želite.

Eto, ako od gornjih karakteristika odaberete one koje vam trebaju i uleti vam takav s nekim uletom koji nije najmutaviji na svijetu ... našli ste si novog partnera. 

30.10.2012. 19:25:00
http://metro-portal.hr/kako-dobro-procijeniti-muskarca-po-izgledu/74614/