Metro-portal.hr

objavljeno 17.11.2013. 21:30:00
DRAGI, ČUJ ...

Kako dobiti sve što želite od muškarca

Treba vam neka velika ili mala usluga od dragoga ili biste jednostavno željeli da napravi baš ono što vi želite? Nije teško, evo kako se to radi ...

Dragiii, meni bi trebalo ....
Dragiii, meni bi trebalo .... (Arhiva)

Žene u principu nemaju velikih problema u nagovaranju muškaraca da rade upravo ono što one žele, no ako ste manje iskusni u vezama, a vaš dragi se pravi frajer, Tango je za vas istražio što najbolje pali kod nagovaranja. 

Naravno, za početak se morate malo pretvoriti u slatkicu, iako inače možda imate čvršći pristup. Mazan i zavodnički glas otvara sva vrata u muškoj glavi, bez nekih većih problema.

Muškarci ne vole iznenađenja, glasi mit koji, zapravo, nema baš previše veze s istinom. Iako će vas možda odmah pročitati ako ga dočekate s omiljenim jelom u seksi izdanju, ta će ga kombinacija rastopiti i nagovaranje neće trajati dugo. 

Iskusnije žene napravit će najbolju varijantu - natjerati ga da pomisli da je ideja zapravo njegova, što će ga napaliti da to i napravi. No, za to stvarno trebate poznavati svog partnera i servirati mu svoj plan suptilno kroz nekoliko dana tako da on stvarno pomisli kako je došao sam samcat na tu ideju. Vi se, naravno, malo protivite, pa popustite, tako da on još i misli kako vas je pobijedio ...

Stara škola preporučuje izravan pristup koji iznenađujuće dobro radi - jednostavno lijepo zamolite da vam napravi nešto što želite. Ako to dodatno podmažete strastvenim poljupcem i obećanjem nagrade ... sve će biti upravo onako kako ste zamislili.

17.11.2013. 21:30:00
http://metro-portal.hr/kako-dobiti-sve-sto-zelite-od-muskarca/81647/