Metro-portal.hr

objavljeno 10.07.2013. 23:02:00
WOW!

Kako do sjajnog vaginalnog orgazma

Kegelove vježbe stiskanja i opuštanja mišića donjeg dijela zdjelice ojačat će mišiće genitalnog područja, što bi prema stručnjacima trebalo pojačati vaše kapacitete za postizanje orgazma

Vaginalni je orgazam tražena roba
Vaginalni je orgazam tražena roba (Dreamstime)

Vaginalni orgazam u neku je ruku sveti gral žena, a po svim istraživanjima koja su posvećena tajnama ženske seksualnosti, zapravo je prilično velik broj žena koje su ga imale priliku iskusiti. 

Neka su istraživanja pokazala da se vaginalni orgazam postiže pri dubljoj penetraciji, a žene češće mogu doći do njega masturbacijom nego seksualnim odnosom. Seksolozi nude nekoliko savjeta kako postići vaginalni orgazam. 

Za početak, potrebno je dobro upoznati svoju vaginu, pa stručnjaci potiču na masturbaciju, što zbog pronalaženja famozne G točke koja bi trebala iznimno pomoći, što zbog pronalaženja drugih područja u vagini koja su dovoljno osjetljiva da vas dovedu do vaginalnog orgazma. 

Kegelove vježbe stiskanja i opuštanja mišića donjeg dijela zdjelice ojačat će mišiće genitalnog područja, što bi prema stručnjacima trebalo pojačati vaše kapacitete za postizanje orgazma. Vježbati možete ujutro i navečer, a uputa na internetu ima koliko god želite.

Isprobajte nove poze s partnerom, s naglaskom na one koje omogućavaju što dublju penetraciju, a mnogi se slažu da je to poza u kojoj je žena na vrhu. 

Sve u svemu, vaginalni je orgazam na dohvat ruke, samo trebate biti uporni. 

10.07.2013. 23:02:00
http://metro-portal.hr/kako-do-sjajnog-vaginalnog-orgazma/79189/