Metro-portal.hr

objavljeno 29.07.2017. 21:26:00
MMM

Kako do orgazma grudi?

Za žene je posebno uzbuđujuća masaža pri kojoj partner grudi obuhvati cijelim dlanovima i masira ih tako da svi prsti osim palca kružno masiraju bradavice

Može se i ovako do orgazma...
Može se i ovako do orgazma... (Arhiva)

Orgazam grudi nije mit, objašnjavaju znanstvenici, a ključ je u oksitocinu, hormonu ugode koji se u tijelu otpušta za vrijeme seksualne uzbuđenosti, za što postoje i znanstveni dokazi, tako da je prisutan i za vrijeme masiranja ženskih grudi.

Do orgazma grudi dolazi u trenutku kada stimulacija tog dijela tijela utječe na nadraženost pojedinih neurona u predjelu hipotalamusa gdje se nalazi senzor za aktivaciju uzbuđenja genitalija. 

No, dobro, dosta teorije, kako se postiže orgazam grudi? Pripreme za njega su malo opsežnije... Poznato je da se niti jedna žene neće buniti oko nježnog ljubljenja, maženja i lizanja. To nije dovoljno raditi nekoliko sekundi - kako biste pobudili žensku seksualnu opuštenost potrebno ju je masirati i dražiti barem 20 minuta.

Bradavice se draže vrlo nježno jer grublji potezi izazivaju nelagodu i bol. Za žene je posebno uzbuđujuća masaža pri kojoj partner grudi obuhvati cijelim dlanovima i masira ih tako da svi prsti osim palca kružno masiraju bradavice. Pri masaži je pametno koristiti neko ulje; dodiri će biti ugodniji i intenzivniji.

I da, naravno, ne zaboravite ljubiti grudi... puno. Nježno. Detaljno...

29.07.2017. 21:26:00
http://metro-portal.hr/kako-do-orgazma-grudi/106415/