Metro-portal.hr

objavljeno 23.01.2014. 10:43:25
TV

Kako do najvažnije haljine u životu

Serijal Nešto posuđeno, nešto novo na TLC kanalu otkrit će vam kako do najvažnije haljine koja vam treba - vjenčanice

Kako do prave vjenčanice
Kako do prave vjenčanice (TLC)

Sezona planiranja vjenčanja upravo počinje. Svaka mladenka najviše će pažnje i vremena posvetiti traženju savršene haljine u kojoj će izreći sudbonosno DA. Najnovije modne trendove i pomoć u izboru vjenčanice daje TLC serijal Nešto posuđeno, nešto novo koji s emitiranjem počinje 28. siječnja od 20 sati. Kroz 12 polusatnih epizoda mladenke će morati odlučiti hoće li odjenuti novu dizajnersku ili posuđenu dragocjenu haljinu s romantičnom prošlošću.

U svakoj epizodi, čiji su domaćini dizajnerica Kelly Nishimoto i stilist Sam Sa­boura, buduća mladenka surađuje s timom stručnjaka koji će joj pomoći izabra­ti između dvije opcije za savršenu vjenčanicu. Ona ima priliku nositi posebnu, već nošenu haljinu (vjenčanicu svoje bake, majke ili najbolje prijateljice, itd.) koju će Kelly preraditi, osuvremeniti i prilagoditi novoj prigodi i osobnosti same mladenke. Sam Saboura mladenku će pak odvesti u predivni salon vjenčanica u kojem će isprobavati potpuno nove dizajnerske haljine. Na kraju slijedi nimalo laka i emocijama nabijena odluka, jer se djevojka mora odlučiti za jedinstvenu haljinu punu nostalgije ili potpuno novu modernu vjenčanicu.

Djevojkama u odluci pomažu:

Kelly Nishimoto - istaknuta modna dizajnerica i televizijska ličnost, koja se di­zajnom počela baviti još u ranoj mladosti, pretvarajući svakodnevnu odjeću u moderne komade. Primila je brojne pohvale za svoj rad, uključujući "Top 10 di­zajnera koje morate gledati" (Miami Herald), a debitirala je kolekcijom na Mer­cedes - Benz Fashion Weeku. Trenutno živi i radi u Los Angelesu.

Sam Saboura je top stilist i modni stručnjak, autor knjiga i poznata televizijska ličnost. U karijeri je odijevao neke od najvećih svjetskih zvijezda, uključujući Sarah Jessicu Parker, Jennifer Aniston i Brada Pitta. Živi i radi u Los Angelesu.

Ne propustite ovaj modni serijal posvećen vjenčanjima od utorka 28. siječnja u 20 sati na TLC kanalu.

23.01.2014. 10:43:25
http://metro-portal.hr/kako-do-najvaznije-haljine-u-zivotu/82862/