Metro-portal.hr

objavljeno 01.01.2018. 21:35:00
SAVJETI :)

Kako ćete dobro zadovoljiti ženu?

Ispitanice su priznale kako se nakon seksa osjećaju vrlo ranjivo pa im zagrljaji i poljupci dolaze kao utjeha, odnosno to je najbolji način da im partner pokaže koliko mu je stalo

Otkrivamo tajnu, pssst :)
Otkrivamo tajnu, pssst :) (Arhiva)

Svaki pravi frajer misli da zna zadovoljiti ženu, obično se o tome i rado hvali pred frendovima, no većina njih zapravo nema pojma o tome jer orgazam - nije sve, kažu same žene.

Vjerovali ili ne, rezultati istraživanja porazni su upravo za likove koji nakon svog  (i njezing) orgazma okrenu leđa i zaspu kao topovi - naime, intimnost nakon seksa ženama je jednako važna kao i sam seks, jer pokazuje posvećenost i predanost partneru.

Maženje nakon seksa čini čak 71 posto žena zadovoljnijima sa svojim muškarcima u krevetu, a dovoljno je nevelikih 6 do 10 minuta maženja nakon seksa da uđete u kategoriju pravih muškaraca koji znaju zadovoljiti ženu.

Ispitanice su priznale i kako se nakon seksa osjećaju vrlo ranjivo pa im zagrljaji i poljupci dolaze kao utjeha, odnosno to je najbolji način da im partner pokaže koliko mu je stalo.

OK, sad znate tajnu i isprika za lošu izvedbu više - nema!

01.01.2018. 21:35:00
http://metro-portal.hr/kako-cete-dobro-zadovoljiti-zenu/109469/