Metro-portal.hr

objavljeno 20.01.2015. 16:46:23
MA DA?!

Kako brzo zavarati glad

Kad ste gladni kao vuk, a obrok je još daleko, par trikova kojima ćete zavarati glad dobro će doći i vama, a i vašoj liniji koja se neće mijenjati

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)

Zavaravanje gladi nije jednostavno, pogotovo kad znamo da nam je do obroka ostalo još dosta vremena, a želudac zavija ... No, uz ovih par grickalica lako ćete izdržati do obroka i pritom ostaviti liniju netaknutom.

Poznato je da čaša gaziranog pića može uspješno zavarati glad, no kako se radi o kaloričnim napitcima prepunim šećera, nije ni čudo. Zato je tu mineralna voda koja će vas trenutno napuhati i zasititi, a kako ima minimalan broj kalorija, nećete osjećati glad dovoljno dugo da izdržite do obroka.

Koštuničavo voće odličan je međuobrok i grickalica koja će odgoditi potrebu za pravim obrokom, pa tako možete uzeti šaku lješnjaka, oraha ili badema, a ako uz to pojedete i pokoju suhu šljivu, marelicu ili smokvu, problema neće biti.

Za kraj možda malo čudan, ali izuzetno učinkovit savjet - par kiselih krastavaca sredit će problem gladi jer će sniziti razinu šećera u krvi i omogućiti vam da izdržite još sat vremena bez hrane.

Zalijte ih mineralnom i linija će vam biti zahvalna ...

20.01.2015. 16:46:23
http://metro-portal.hr/kako-brzo-zavarati-glad/89676/