Metro-portal.hr

objavljeno 21.04.2022. 18:01:00
HUAWEI

Kako biti uspješan na društvenim mrežama?

Povećajte uspjeh na društvenim mrežama uz kreativne značajke Huawei nova 9 SE pametnog telefona

Evo par ideja...
Evo par ideja... (Arhiva)

Upoznajte Huawei nova 9 SE - novi omiljeni pametni telefon moćnih performansi s nizom kreativnih značajki. Pokreće ga EMUI 12, a sadrži i sustav kamera visoke rezolucije, koje će korisnicima pomoći u stvaranju kreativnog sadržaja za društvene mreže.

Oštre snimke

S više megapiksela nego ikad prije, glavna kamera od 108 MP pruža kreativno iskustvo mobilne fotografije. Bilo da snimate fotografije ili videozapise, nova 9 SE precizno bilježi sve ono što vidite.

Stražnja leća kamere nova 9 SE ukrašena je prepoznatljivim Star Orbit Ring dizajnom, koji će zadovoljiti estetsku potrebu svih ljubitelja modernog izgleda. Radi se o klasičnom dizajnu Huawei nova serije pametnih telefona, koji uključuje dva potpuno simetrična kružna modula kamere, smještena na staklenoj 3D poleđini uređaja.

Nova 9 SE stvoren je za snimanje svakog trenutka. Ultraširokokutna kamera od 8 MP ima vidno polje od 112 stupnjeva koja omogućuje snimanje velikih kadrova, dok makro kamera od 2 MP bilježi mikroskopski svijet. Osim toga, dubinska kamera s otvorom blende f/2.4 naglašava subjekt snimanja, stvarajući pritom pozadinu s bokeh efektom.

Brzopotezni selfiji

Bez obzira preferirate li Instagram, TikTok, ili neku drugu aplikaciju, selfie je najzastupljeniji način modernog izražavanja. Nova 9 SE opremljen je prednjom kamerom od 16 MP s otvorom blende f/2.2 što uređaju omogućuje stvaranje brzih selfija. Prema zadanim postavkama kamere, nova 9 SE snima s vidnim poljem od 78 stupnjeva, a zahvaljujući automatskom prepoznavanju scene, uređaj po potrebi scene povećava vidno polje do 90 stupnjeva. Tako ćete snimiti najljepše selfije za Instagram, TikTok, Facebook ili Snapchat, a navedene aplikacije možete pronaći u AppGallery trgovini i putem Petal Searcha, službenog Huaweijevog preglednika.

Nova 9 SE sadrži tehnologiju piksela 4-u-1 koja poboljšava fotografiranje pri slabom osvjetljenju, dok značajka Super Night Shot prepoznaje crte lica korisnika, smanjuje buku na fotografiji te optimizira pozadinu selfija.

Štoviše, osim izvrsnih selfija, nova 9 SE omogućuje izvrsne portrete, snimke krajolika, gradskih ulica, ali i svakodnevnih situacija. Nova 9 SE precizno snima scene u pokretu i čuva svaku korisnikovu bitnu uspomenu.

Dodatno, nova 9 SE omogućuje i snimanje na daljinu pomoću Huawei pametnih satova i narukvica. Sve što trebate napraviti je upariti nova 9 SE s jednim pametnim satom Huawei Watch, Watch GT, Watch Fit ili Huawei Band serije.

 

 

Idealan za vloganje

Jedna od najuzbudljivijih značajki nova 9 SE pametnog telefona je podrška kontinuiranog snimanja prednjom i stražnjom kamerom, pomoću koje možete neprimjetno prebacivati video s jedne perspektive na drugu, te video snimak pohraniti kao jednu datoteku. Također, Dual-View značajka omogućuje istovremeno snimanje scene i vaše reakcije na nju. Tako s nova 9 SE možete snimiti svoje prijatelje kako vam pjevaju sretan rođendan, ali i vas kako istovremeno pušete svijeće. Ove korisne značajke korisnicima će olakšati stvaranje video snimki i uštedjet će im vrijeme koje bi inače potrošili na uređivanje videa.

Petal Clip, aplikacija za uređivanje videozapisa, integrirana je na nova 9 SE pametnom telefonu i korisnicima pruža niz predložaka i tema za uređivanje snimaka, bogatu kolekciju glazbe, te razne funkcije poput pokretne slike, kako bi i neiskusni vlogeri mogli stvoriti sadržaj profesionalne kvalitete.

Kreativno vlogging iskustvo nadomak ruke

U usporedbi s glomaznim tradicionalnim fotoaparatima, pametni telefoni su praktični i lagano prenosivi. Nova 9 SE korisnicima omogućuje jednostavno korištenje kamere iz raznim perspektiva, bilo kada i bilo gdje. Bilo da ste na godišnjem odmoru ili na radnom mjestu, nova 9 SE može poboljšati vaše iskustvo vloganja. Sa svojim laganim i tankim kućištem, još tanjim rubovima, te 3D staklenim poklopcem, nova 9 SE savršeno leži u svačijem dlanu. Uređaj je idealan džepni alat čija će vam kamera omogućiti instant dijeljenje posebnih trenutaka na društvenim mrežama.

Huawei proizvodi i usluge

Svi korisnici koji kupe Huawei nova 9 SE pametni telefon do 28. lipnja, ostvaruju pravo na besplatnu zaštitu zaslona u trajanju od 12 mjeseci. Zaslon pametnog telefona može se jednom zamijeniti besplatno, bez ikakvih dodatnih troškova. Besplatna zaštita vrijedi ako se zaslon mobitela slomi zbog nesreće (npr. udarca, pada ili pritiska).

Huawei je nedavno predstavio svoj prvi profesionalni trkački sat, Watch GT Runner. Novi sat kombinira najbolje iz renomirane GT serije i pruža nove značajke koje će zadovoljiti sve rekreativce i profesionalne trkače.

U prodaji se nalaze dva vodeća uređaja Huawei P serije, P50 Pocket i P50 Pro. Oba uređaja dolaze s AppGalleryjem, trećom najvećom trgovinom aplikacija na svijetu, a ako korisnici imaju ikakvih nedoumica kako koristiti aplikacije, mogu pronaći sve informacije na AppsOnHMS stranici.

U prodaji se mogu pronaći i FreeBuds Lipstick slušalice. Radi se o raskošnom izdanju vodećih slušalica koje savršeno kombiniraju luksuzan dizajn s vrhunskim audio iskustvom.

21.04.2022. 18:01:00
http://metro-portal.hr/kako-biti-uspjesan-na-drustvenim-mrezama/137381/