Metro-portal.hr

objavljeno 13.06.2022. 13:00:00
SAVJETI :)

Kako biti najbolja varijanta sebe

Budite najbolja verzija sebe uz zdravstvene benefite koje donosi nova serija pametnih satova

Kako biti najbolja varijanta sebe?
Kako biti najbolja varijanta sebe? (Arhiva)

Nosivi uređaji i gadgeti, koji uključuju pametne satove kao što je najnovija serija Huawei Watch GT 3 Pro, nude puno zdravstvenih prednosti za svoje korisnike. Spajaju tehnologiju i biometriju kako bi pomogli korisnicima u praćenju obrazaca spavanja, disanja, rada srca i svih drugih zdravstvenih metrika dok istodobno postaju asistent s funkcijama buđenja, osobnog kalendara, multimedije ili sporta. Izvrsni su uređaji za pomoć pri vježbanju jer ih možemo spojiti s bežičnim slušalicama ili drugim pametnim uređajima i zatim planinariti, trčati, pratiti prehodane kilometre ili biciklističke staze, vidjeti količinu kalorija koje smo sagorjeli, a mogu nam pomoći i u mnogim drugim svakodnevnim zadacima.

Lansiran prije manje od mjesec dana, pametni nosivi sat, Huawei Watch GT 3 Pro, odgovara na sve potrebe korisnika. Nova serija satova dolazi u dvije veličine te kroz čak četiri različita modela donosi novi dizajn sučelja, veliki zaslon i snažnu bateriju. Ovaj sat podržava Bluetooth pozive, inteligentne glasovne asistente i još mnogo toga. Omogućuje vam pristup mnoštvu aplikacija - od onih integralnih koje vam pomažu u upravljanju danom, do onih zabavnih i društvenih koje vam omogućuju da budete u toku s prijateljima.

Ali što donosi vašem zdravlju? U nastavku teksta donosimo najvažnije značajke.

1. Potiče na zdrav način života i redefinira okvire treninga

Pametni satovi su nevjerojatno korisni u postavljanju fitness cilja i njegovom postizanju. Značajke kao što su upozorenja o neaktivnosti, postavke alarma i brojač koraka potiču ljude da slijede zadanu rutinu. Ljudska je sklonost da radi više kada su rezultati vizualno vidljivi, a pametni satovi savršeno koriste ovaj atribut.

Huawei Watch GT 3 Pro donosi neke uobičajene značajke kao obavijesti o pulsu koja upozorava korisnike na pretjerano naprezanje tijekom vježbanja ili unos kalorija bez pribjegavanja zamornim i kompliciranim tehnikama brojanja kalorija. Ali Watch GT 3 Pro donosi i niz funkcija zaduženih za praćenje fizičkih performansi u više od 100 različitih sportova, uključujući i golf kao najnoviji način rada, korisnicima pružaju prilagođeno i personalizirano iskustvo vježbanja. Znanstveni program trčanja i dvopojasno GNSS pozicioniranje s pet glavnih sustava satelita posebno su dizajnirani za sve trkače, bez obzira na trenutnu razinu kondicije. Uz puno prostora za pohranu, kao i Bluetooth reprodukcija glazbe, možete slušati svoju omiljenu glazbu za vježbanje bilo kada i bilo gdje.

2. Prati, analizira i kontrolira menstrualni ciklus

Prošla su vremena kada je menstruacija bila tabu tema. Inovativni pametni satovi poput Watch GT 3 Pro opremljeni su značajkama koje omogućuju praćenje menstrualnog ciklusa. Mapirajući simptome, Huawei Watch GT 3 Pro pomaže nadzirati dinamiku ciklusa i pravovremeno dojavljuje pojedine faze istog kako bi se korisnice pripremile za menstruaciju.

3. Kontrola razine stresa i optimizacija osobne dobrobiti i wellnessa

Praćenje stresa postalo je jedna od najtraženijih značajki u nosivoj tehnologiji. Tako pametni nosivi uređaji poput Huawei Watch GT 3 Pro mjerenjem raznih parametara prate razinu stresa i otkucaje srca te upozoravaju svoje korisnike na opuštanje kroz vježbe disanja, koje su korisnicima dostupne na satu. Razne funkcije i značajke sata brinu za vašu dobrobit, primjerice TruSleepTM 2.0 algoritam za praćenje spavanja koji identificira ključna stanja spavanja, s ocjenama kvalitete sna i personaliziranim savjetima o tome kako dobiti najbolji mogući noćni odmor.

4. Sveobuhvatno upravljanje zdravljem i medicinskim stanjima

Huawei Watch GT 3 Pro podržava čitav niz pametnih značajki tako da možete ostati proaktivni i informirani o svom zdravlju. Uz ranije spomenutu funkciju za praćenje spavanje, te SpO2 mjerenja razine kisika u krvi, koje omogućuje ista TruSeenTM 5.0+ tehnologija, možete biti sigurni da je briga o vašem zdravlju najbitnija kada je u pitanju Huawei Watch GT 3 Pro.

Nakon svega navedenog, možemo zaključiti da naši pametni uređaji, poglavito satovi, vjerojatno poznaju vaše tijelo bolje od vas samog. Uz inovativne funkcije i opcije, Watch GT 3 Pro serija, uvelike će olakšati i unaprijediti brigu o vlastitom zdravlju, ali najbolje je imati na umu da, iako pametni satovi mogu instrumentalno pomoći korisnicima u praćenju njihovog zdravstvenog stanja, oni se ne mogu izjednačiti s liječenjem ili pregledima od kvalificiranih liječnika. Iskoristite ovu nosivu tehnologiju kako biste bili u formi i zdravi, ali nemojte zaboraviti na konzultaciju i dijagnozu liječnika.

O Huawei Watch GT 3 Pro seriji:

Ova elegantna serija dostupna je u dvije veličine i kroz čak četiri različita modela donosi novi dizajn sučelja i kućišta napravljenog u varijanti titana ili keramike, veliki sjajni zaslon i snažnu bateriju. Na svim Huawei prodajnim mjestima i kod svih ovlaštenih distributera dostupna je od početka lipnja.

Preporučena maloprodajna cijena Huawei Watch GT 3 Pro od 46 mm s remenom od titana i crnim remenom od fluoroelastomera iznosi 3.699,00 odnosno 2.699,00 HRK dok cijena Watch GT 3 Pro od 43mm, s keramičkim i kožnim remenom iznosi 4.299,00 odnosno 3.299,00 HRK.

Sve informacije o tehnološki naprednim funkcijama svih modela možete naći na linku

13.06.2022. 13:00:00
http://metro-portal.hr/kako-biti-najbolja-varijanta-sebe/138140/