Metro-portal.hr

objavljeno 02.12.2013. 21:30:00
HE HE

Kako biti dobar u krevetu, vodič za muškarce

Što sve treba znati kako bi se o vama počelo u ženskim krugovima pričatio kao o muškarci koji zna što radi u krevetu

Što više znanja i prakse, uspjeh je bliži
Što više znanja i prakse, uspjeh je bliži (Arhiva)

Većina muškarca zapitala se barem jednom u životu kako da budu toliko dobri u krevetu da se o njima priča. No, iskreno, to i nije baš jednostavna stvar. Primjerice, morate biti u stanju dovesti ženu do orgazma u 15 minuta, što jest zahtjevno, ali jako pomaže kad ste umorni.

Zagrijavanje je ključ uspjeha, tvrdi ekipa na Men's Healthu, uspoređujući seks s koncetom na kojem uvijek ima neka predgrupa koja će zagrijati publiku za glavnu atrakciju. Jednako tako vi morate znati kako još više napaliti ženu. Savjet? Počnite već ujutro, začinite to s par vrućih SMS-ova i kad dođete kući ... blago vama.

Ako vam se dogodi da zakažete, temeljito analizirajte razloge i ne dozvolite da vas to deprimira, sljedeći će put biti bolje čim shvatite što ste prije toga radili krivo. 

Da bi sve bilo u najboljem redu, morate biti u formi, što znači da se ne smijete osloniti na improvizacije, već trkom u teretanu i nabacite kakav mišić i štogod kondicije, inače vam se može dogoditi da ne možete odgovoriti na zahtjeve koji se stavljaju pred vas. 

Uz to, morate znati pronaći G točku i biti majstor oralnog seksa, a to se sve može naučiti s nekom volonterkom koja neće imati ništa protiv toga da se malo vježbate na njoj.

Kad uz to usavršite seks na brzaka, granice više ne postoje ...

02.12.2013. 21:30:00
http://metro-portal.hr/kako-biti-dobar-u-krevetu-vodic-za-muskarce/81933/