Metro-portal.hr

objavljeno 31.01.2013. 23:02:00
SNOVI

Kakav seks priželjkuju muškarci

Istraživanje je pokazalo da se tradicionalni parovi seksaju bitno češće od modernih

Prosječno pet puta mjesečno ...
Prosječno pet puta mjesečno ... (Shutterstock)

Maštarije muškaraca na poslu ravnomjerno su raspoređene između kolegica i šefice, ako je imaju, a njih skoro 60 posto priznalo je u istraživanju časopisa Glamour da se seksalo za vrijeme pauze na poslu. 

Porazno je da je čak 17 posto muškaraca imalo priliku i mogućnost gledati pornić na poslu, no ipak se nešto promijenilo u razmišljanju tipičnog mužjaka, jer ih velikih 69 posto vjeruje da postoji platonsko prijateljstvo između muškarca i žene.

Utješno je za žene što čak 91 posto muškaraca radije bira dva puta tjedno s osobom koju voli nego svaki dan s nekim do koga im nije baš stalo. Ipak, pritom velik broj njih brine o erekciji, pa se 61 posto takvih pomaže seksualnim fantazijama - upravo o partnerici s kojom trenutno vode ljubav. No, ostali se pomažu maštarijama o nekoj od bivših ...

Oralni seks im je i dalje jako napet, no bune se da ga ne dobivaju dovoljno, i to čak 58 posto ispitanika, koji su redom uvjereni da to rade bolje od većine. Trećina ih je priznala da svoje vještine među plahtama duguje pornićima.

Menage a trois, popularna trojka san je gotovo svakog muškarca, no u verziji gdje su on, draga i još jedna žena. Ako žena predloži obrnutu varijantu, velika većina ponudu bi odbila, a čak 42 posto bi ozbiljno razmislilo o prekidu veze.

Unatoč tome 58 posto njih tvrdi da ne dobivaju dovoljno oralnog seksa, a svoje sposobnosti pružanja istog opisali su kao boljim od većine. U seksualnim igricama pomažu im fotografije i snimke, a 43 posto njih fotografiralo se golo za partnericu. 

Za kraj, naravno, veličina penisa ... trećina se boji da im je premali, oblik smeta nešto manji broj ispitanika, a ono što čudi je da je jednako toliko njih barem jednom u životu simuliralo orgazam.


31.01.2013. 23:02:00
http://metro-portal.hr/kakav-seks-prizeljkuju-muskarci/76246/