Metro-portal.hr

objavljeno 02.06.2010. 15:59:41
DEEP PURPLE

Kaitner Z Doka Group nastupa prije Deep Purplea

Predgrupa Purpleovcima bit će glazbenici sa zavidnim karijerama u ponajboljim svjetskim bendovima

Deep Purple Kaitner Z Doka Group
Deep Purple Kaitner Z Doka Group (Kaitner Z Doka )

Na zahtjev grupe Deep Purple, uoči njihovog nastupa nastupit će posebni gosti Kaitner Z Doka Group!  Deep Purpleovci su odlučili na svome nastupu u Zagrebu, 5. lipnja 2010. u Domu sportova ugostiti dugogodišnje prijatelje i glazbenike svjetskog kova, Kaitner Z Doka Group.

Riječ je o glazbenicima koji imaju zavidne karijere i koji su svoj zanat stekli u ponajboljim bendovima. To su instrumentalisti koji su svirali ili sviraju širom svijeta s najpoznatijim bendovima rock i fusion scene. U svojim nastupima trio kombinira  mnoge glazbene žanrove poput rocka, bluesa, funka, jazza i klasike. Bend zajedno svira od 2004. godine, a  svoje su nastupe imali i u prestižnim klubovima poput Free Blues Cluba i Joe Zawinul Birdlanda.

Trenutno rade punom parom promovirajući novi album (sniman u Americi i Europi) pod nazivom „Just Kiddin". U rujnu namjeravaju završiti još jedan te ga predstaviti publici u legendarnom Ronnie Scott˙s Clubu uz snimanje live DVDa. Tijekom ljeta predstavit će se i hrvatskoj publici na nekoliko koncerata po obali, a u studenome natupaju s Jonom Lordom i Orkestrom HRT-a u Lisinskom.

02.06.2010. 15:59:41
http://metro-portal.hr/kaitner-z-doka-group-predgrupa-deep-purpleu/41601/